Születésnap a Kultúr-Kuckóban


2018-06-09 19:14:57  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Születésnap a Kultúr-Kuckóban főképe
Családi délelőttel ünnepelte második születésnapját a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja Kultúr-Kuckó programja.
Az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumban működő, több mint kétezer kötetes állományra épülő könyvcserén alapuló, családok és gyermekek számára számtalan programot kínáló program 2016. májusában indult útjára, a szeretetszolgálat pápai csoportjának elképzelései alapján. Az azóta eltelt évben rendszeresen tartanak családi délelőttöket, kézműves foglalkozásokat, melyeken kisgyermekes családok találhattak értékes időtöltési lehetőséget, nyári táboraik is rendkívül népszerűek voltak, A magyar kultúra napjához kapcsolódóan megrendezett népdaléneklési versenyeiken pedig zsúfolásig megtelt a terem csodálatos dalokat előadó általános iskolás diákokkal.
A program mai születésnapján elsőként a Kuckó óvodás néptánccsoportja mutatkozott be Csillagné Bíró Katalin vezetésével, majd a gyerekek és szüleik mini táncházban rophatták a táncot.
A születésnapról természetesen a torta sem hiányozhatott, s miután elfogyasztották az édes finomságot, a kézműves asztaloknál tevékenykedhettek a program résztvevői.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-07 16:07:41

Őszre kész a véradó épülete


ajánlott cikk főképe

2018-06-18 07:48:21

Bélyegek és makettek a színházépületben


ajánlott cikk főképe

2018-11-07 21:02:58

A Barát utca és a Kard utca között dolgoznak az építők


ajánlott cikk főképe

2018-08-18 22:31:36

Jó hangulatú jazz est a Fő téren