Sakk: Csapó Lászlóra emlékeztek | Pápa Ma

Sakk: Csapó Lászlóra emlékeztek


2018-06-11 16:42:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 



Harmadik alkalommal állított emléket elhunyt játékosa tiszteletére a Szabadgyalog Sakk Egyesület. A Huszár Közösségi Házban 2016 és 2017 után idén is megrendezték a Csapó László Emlékversenyt, melyen azonban a vártnál kevesebben, összesen 19-en ültek asztalokhoz.
- Laci bácsi emlékére megrendezett verseny egyben évadzáró rendezvényünk is, hiszen a megyei első-és másodosztályú pontvadászatok is befejeződtek - tájékoztatott Kiss Csaba, az egyesület elnöke. - Sajnos a kevés induló miatt csoportösszevonásokat kellett alkalmaznunk, de mindenkit külön értékeltünk. A gyerekektől a felnőttekig összesen hat kategóriába vártuk a nevezéseket. Örömteli, hogy Laci bácsi özvegye is ellátogatott a megmérettetésre, Zsuzsa néni a megnyitón üdvözölte a játékosokat és megköszönte, hogy őrizzük férje emlékét.
Ami az eredményeket illeti, az open kategóriát a férfiaknál Kurics László, a hölgyeknél Kissné Simon Bernadett nyerte. A 2004-2005-ben született lányoknál Tardos Luca, a fiúknál Cser Olivér bizonyult a legjobbnak, míg a 2006-2007-ben születettek mezőnyében Mészáros Raul nyert. Az alsósok között Kiss Dorina és Kiss Bence vehette át az elsőnek járó oklevelet és tárgyjutalmat.
Kiss Csaba a további tervekkel kapcsolatban elmondta, június 16-án a Miniolimpián ismét rendeznek utánpótlás kupát.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-10 17:12:31

Győzelem a hazai szezonzárón


2018-03-23 10:41:50

Megtörné a hazai átkot a Perutz FC


2018-03-18 14:47:21

Jelentős különbség alakult ki a végére


2018-04-18 09:16:13

15 csapattal indul a kispályás labdarúgó bajnokság