Szavazzon a pápai gyermekfutamra!


2018-06-11 17:28:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szavazzon a pápai gyermekfutamra! főképe
Augusztus 4-én kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgató futóverseny megrendezését tervezi a CardioMax Egyesület, ehhez azonban június 16-áig szavazatokra van szüksége. A DM Nagy Gyerekfutam Pápa 2018. elnevezésű esemény az egészséges életmódra hívja fel a figyelmet egy olyan rendezvény keretében, ahol a fiatalok mellett az idősebb korosztályt is szeretettet várják. A verseny során több kategóriát, távot és díjazási csoportot alakítottak ki, így nem csak a legjobb nevezők részesülhetnek elismerésben.
- Hiszünk benne, hogy a sportolás öröme mindenkié, az egészséges életvitelhez pedig a helyes táplálkozás mellett a testmozgás kulcsfontosságú szerepet tölt be - hangsúlyozta Szabó György Vilmos szervező, a pápai egyesület elnöke. - Egészségünk megőrzése az egyik legfontosabb feladatunk. Az egészséges életvitel rejti a hosszú élet titkát, aminek eléréséhez elengedhetetlen a rendszeres sportolás és a helyes táplálkozás. A futás, mint sporttevékenység kétségtelenül egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Hiszünk benne, hogy a sportolást és az egészséges táplálkozás útjára már kora gyermekkorban fel kell hívni a figyelmet. Rendezvényünk tökéletes lehetőséget biztosítana az üzenet továbbításában, célunk egyértelműen az, hogy a feltörekvő nemzedéket elindítsuk, megkedveltetve a tömegsportok által mindenki számára elérhető lehetőségeket. A versenyen való részvétel ingyenes, minden gyereknek éremmel készülünk, a leggyorsabb fiúk és lányok pedig ajándékcsomagot kapnak. A verseny tervezett időpontja a 3. Watchman Pápa Félmaraton 2018. előtti napon, augusztus 4-én szombat délelőttre kerülne, így a futók hétvégéjét hozhatnánk el Pápa városába. Ahhoz viszont, hogy a futam megvalósuljon egy szavazat formájában a támogatásukra van szükségünk. Az alábbi hivatkozásra kattintva adható le névtelen szavazat versenyünkre, ami csak pár másodpercet vesz igénybe. Lehetőség erre június 16-ig van, utána zárni fogják a szavazást. Nem kell személyes adatot megadni, tehát teljesen anonim marad minden szavazat. További információ az esemény Facebook oldalán érhető el IDE kattintva. 

A tervezett versenyszámok:
1.versenyszám: Kicsik, hajrá! 1 kör 333 méter kijelölt útvonalon
2. versenyszám: Fiatalok, gyerünk! 1 kör 1.000 méter kijelölt útvonalon
3.versenyszám: Nagyok, gyorsan! 2 kör 2.000 méter kijelölt útvonalon

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-16 20:21:25

Ismét munkába álltak kézilabdázóink


ajánlott cikk főképe

2018-10-09 10:19:32

Gólarányt javított az U14


ajánlott cikk főképe

2018-07-21 15:51:00

Perutz FC: Ketten érkeztek, ketten távoztak


ajánlott cikk főképe

2018-06-22 10:51:37

Hangya kézinyár 2018.