Gyermeknap játékkal és csokival


2018-06-11 21:11:49  | cikk: pi-pa  | 


Gyermeknap játékkal és csokival főképe
A gyermeknap jegyében tartottak szórakoztató programot ma délután a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény napközis diákjai számára. Az ügyességi sorversenyeket és különféle kreatív foglalkozásokat kínáló programon az iskola tanulói nagy lelkesedéssel vettek részt. A rendezvényt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja támogatta, akik az iskola valamennyi diákjának és óvodásának egy-egy tábla csokoládét adtak.
Varga Zsolt gyógypedagógus, a program egyik szervezője elmondta, a gyermeknapi rendezvény célja az volt, hogy színt vigyenek vele a tanévvégi a szürke hétköznapokba.
A sorversenyen öt csoportba osztották a gyerekeket, a csoportok kialakításánál igyekeztek kiegyenlíteni az erőviszonyokat, így mindenki egyenlő eséllyel indulhatott a tréfás feladatokkal tarkított megmérettetésen.
A gyermeknap szervezésében részt vett Szabó Dániel napközis nevelő is, aki köszönetet mondott a Máltai Szeretetszolgálatnak, hiszen, mint mondta, a csokoládé felajánlás nélkül nem tudták volna megajándékozni a gyermekeket.
A rendezvényen megtudtuk, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja csokoládé felajánlás egy részét, közel 60 tábla édességet a Szent István Római Katolikus Általános Iskola diákjaitól kapta, akik arra kérték a karitatív szervezetet, találjon megfelelő helyet a finomságoknak. A csoport a katolikus iskolában összegyűjtött adományt saját forrásból kiegészítette, így 110 tábla csokit adhattak át a mai napon a Vajda Márta Iskolának.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-24 10:01:21

Fúvós koncert és flamenco táncoktatás


ajánlott cikk főképe

2018-07-09 21:03:31

Hétvégén újra itt lesz a parádé ideje


ajánlott cikk főképe

2018-08-01 16:40:01

Frissítő forrásvíz a belvárosban


ajánlott cikk főképe

2018-06-29 18:25:43

Projektlátogatás és beszámolók a képviselő-testület ülésén