Foci vb és Cseh Sörfesztivál a kastély udvaron


2018-06-11 22:45:10  | cikk: Babos Petra  | 


Foci vb és Cseh Sörfesztivál a kastély udvaron főképe
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság a 21. világbajnokság lesz, melyet június 14. és július 15. között Oroszországban rendeznek. Aki nem a négy fal között, hanem igazi focihangulatban szeretné megtekinteni a világesemény minden fontos mozzanatát, megteheti az idén is az Esterházy-kastély udvarán, ahova a családokat, baráti társaságokat a város legnagyobb kivetítőjével várják a szervezők.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, remélik, az idén is fergeteges hangulatban szurkolhatnak a foci szerelmesei.
-A mérkőzések mellé finom ételeket és italokat is kínálunk. Minden mérkőzést közvetíteni fogunk, a sátor körülbelül 300 ember befogadásra lesz alkalmas. A 12 négyzetméteres vetítőn nézve igazi futball hangulat várható a kastély udvarán - mondta a szervező, aki hozzátette, a labdarúgó mérkőzések közvetítésének időpontja egybe esik a város legnagyobb rendezvényével, a Játékfesztivállal is. Ekkor rendezik negyedik alkalommal a Cseh Sörfesztivált, melynek szintén az Esterházy-kastély udvara ad otthont. Itt olyan különleges cseh söröket kóstolhatnak, amelyket boltokban nem lehet kapni, sörfőzdék termékei.
Boros Katalintól megtudtuk, a sörfesztivál egyre népszerűbb a pápaiak körében, sok olyan baráti társaság van, akik évről évre visszatérnek, de természetesen minden évben vannak új arcok is, remélik, idén is sokan ellátogatnak a három nap során.
Aki tehát teheti, látogasson el az Esterházy-kastély udvarára, ahol csütörtöktől élvezheti az idei év legnagyobb sportrendezvényét, valamint péntektől a IV. Cseh Sörfesztivált is.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-26 22:01:19

Segítség a pályaválasztáshoz


ajánlott cikk főképe

2018-08-14 21:03:32

Egyre népszerűbb a közösségi régészet Pápán


ajánlott cikk főképe

2018-08-08 16:22:25

Közlemény forgalomkorlátozásról


ajánlott cikk főképe

2018-07-15 13:24:20

Szerencsés Pegazus Parádé