Gyereknap a Gyurátzban


2018-06-13 08:16:10  | cikk: ha  | 


Gyereknap a Gyurátzban főképe

A Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola hagyományai közé tartozik, hogy június elején gyermeknapot tartanak a tanulók számára. A nagy melegben a már fáradt tanulóknak kellemes kikapcsolódást kínált idén is a program. Az alsósok és az ötödikesek az iskolában vettek részt játékos feladatokban, a nagyobbak pedig moziba mentek. A rendezvény hátterét a szintén hagyományos adventi vásár adja, melyet a szülők szerveznek és annak bevételét fordítják a gyermeknapi programok megvalósítására, mondta Szücs Gábor igazgató.

Az udvaron és az iskola épületében is voltak feladatok

A gyerekeket több mint 20 helyszínen várták a szülők és a pedagógusok ügyességi és szellemi kihívást jelentő feladatokkal, hisz amellett, hogy a diákok számára üdítő kikapcsolódást jelentsen a program, a napnak másik fontos célkitűzése, hogy még szorosabbá fűzze a kapcsolatot az iskola és a szülők közt.

Sok szülő részt vett a gyereknapi programban

A feladatok közt szerepelt többek közt kerékpáros akadálypálya, toronyépítés csavarból, szerencsekerék, célbadobás, vízipisztolyos célbalövés, diógurítás, puzzle, lekvároskenyér-evő verseny, vízivó verseny, csocsó. Ha sikerült a feladatot teljesíteni, akkor a gyerekek fabatkákat kaptak, amiket aztán beválthattak az egyik teremben felállított gyereknapi boltban.

A gyereknapi különleges boltban fabatkával lehetett fizetni

Szabó Levente elmondta, hogy ők csapatban dolgoztak, így több fabatkát tudtak gyűjteni, közel 90 darabot, tette hozzá Palkovics Dávid, szintén az öt fős baráti csoport tagja. A gyerekeknek nagyon tetszett a lekvároskenyér-evő verseny, de a konzervdobozos célbadobás is. A boltban édességre és apró játékokra váltották fabatkáikat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-22 18:26:55

8 milliárd idén a TOP-os projektekre


ajánlott cikk főképe

2019-02-20 23:24:26

Megyei csellótalálkozó a Bartókban


ajánlott cikk főképe

2018-12-03 19:12:58

Játékos feladatok a fogyatékos emberek világnapján


ajánlott cikk főképe

2019-03-01 17:28:55

Kölyökfitness a Nátuskerti ovi tehetségeinek


PÁPA időjárás