Egy ponttal tért haza a Lombard II Répcelakról


2010-05-17 09:36:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagy Mihály együttese hétvégén az NB III-as bajnokság 23. fordulójában a tabella 12. helyezettjéhez látogatott. Baljós előjelekkel készültek a mieink a Répcelak elleni összecsapásra, hiszen a vendégek mestere több meghatározó játékosára sérülés miatt nem számíthatott. A Lombard II a Kovács – Domján, Fazekas, Megyesi, Kaszás – Horváth, Németh, Füredi Nyári, Sarus, Palkó kezdővel futott neki az irreális időjárási körülmények között lejátszott találkozónak. Az első félidő végén Németh ugratta ki Palkót, akit a hazaiak kapusa elütött. A kapus a kiállítást megúszta, a 11-est Sarus értékesítette. A második félidőben a széltől támogatott vendégek nagy fölényben játszottak, sőt a 65. percben Varga kiállítása miatt a Répcelak megfogyatkozott. Ezt követően is nagy fölényben futballozott a Lombard II, de ezt nem tudták gólra váltani. A 74. percben egy beívelt szabadrúgásból Megyesi fejelte a labdát Ulrich-ra, akiről a hálóba jutott a hazaiak egyenlítő gólja. A hátralévő időben teljesen beszorult a Répcelak, de sikeresen megőrizte az eredményt.

Nagy Mihály: Nagyon jó csapatteljesítményt nyújtottunk, új fiatalok mutatkoztak be, jól játszottunk. Nagyon dühös vagyok, mert az ellenfelünk egyetlen helyzetet sem tudott kidolgozni és egyet sem rúgott kapura, mégis egyenlíteni tudott, mert az egyik legtapasztaltabb játékosom, komoly fegyelmezetlenséget követett el a mérkőzés végén, amiért nagy árat fizettünk.
Jó: Megyesi, Németh, Sarus, Palkó
A Lombard II május 22-én 17 órától hazai pályán Celldömölk együttesét fogadja.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg


ajánlott cikk főképe

2019-11-12 14:02:31

Darts: A pápaiak nyerték a megyei csapatbajnokságot


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:28:48

Igazi presztízsmeccs vár a Perutzra


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:23:02

70 millió forintra pályázhatnak a sportegyesületek