Hangya kézinyár 2018.


2018-06-22 10:51:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hangya kézinyár 2018.  főképe
A Bakonyerdő Elmax Vasas SE vezetősége hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendezte meg óvodások és általános iskolás első és második osztályosok számára a Hangya kézinyár 2018. elnevezésű nyári kézilabda táborát. Egy héten keresztül változatos programokkal, meghívott vendégekkel várták a gyerekeket, ottjártunkkor például a junior és felnőtt Bajnokok Ligája győztes Hudák Emmával találkozhattak a picik. Kapcsándi Zsolt táborvezető érdeklődésünkre elmondta, céljuk a táborral az, hogy a gyerekekkel megszerettessék a mozgást.
- Úgy gondolom, hiánypótló a táborunk a városban, mellyel egyfajta mozgáskultúrát szeretnénk kialakítani a gyerekeknél. Nem kézilabdázókat nevelünk, hanem azt szeretnénk elérni, hogy mozogjanak a fiúk és lányok és később majd eldöntik, melyik sportágat választják. Mi mindenesetre igyekeztünk tartalmas hetet biztosítani számukra, a kezdeti ismerkedés után elkészítettük a tábor molinóját, amit a sportcsarnokra ki is függesztettünk. Természetesen a közös fagyizás, kisvonatozás, kirándulás sem maradhatott el, sőt a Tűzoltóság segítségével egy nagy vízi pisztoly csatát is megrendeztünk.
Kapcsándi Zsolt hozzátette, fontosnak tartották tudatosítani a gyerekekben az egészséges életmódot, ezért minden reggel ásványvízzel, friss gyümölccsel várták őket, sőt a legügyesebbeket és legfegyelmezettebbeket matricákkal jutalmazták.

Képek:


Címkék: kézilabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-11 15:35:35

Öt nyeretlen meccs után ismét nyert a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-02-25 18:52:36

50 percig bírta a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-01-21 14:38:39

Az akarat diadala volt


PÁPA időjárás