Beszámolókat hagytak jóvá a részönkormányzatok


2018-06-27 17:21:48  | cikk: Babos Petra  | 


Beszámolókat hagytak jóvá a részönkormányzatok főképe
A városi képviselő-testületi ülést megelőzően a részönkormányzatok beszámolót hallgathattak meg a Gróf Esterházy Kórház,a Pápai Városi Óvodák és a Pápa Városi Televízió tevékenységéről. A képviselők egyhangúlag elfogadták a beszámolókat.
A Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő tevékenységéről dr. Vörös Ibolya főigazgató és Eck Ferenc Zsolt gazdasági igazgató számoltak be, s válaszoltak a felmerülő kérdésekre. Ezt követően Csákvári Judit, a Pápai Városi Óvodák vezetője és Varga András, a Pápa Városi Televízió intézményvezetője, főszerkesztő számolt be tevékenységükről.
Pápa-Tapolcafőn a testület meghívta Egyed Tamást, a MÉKI-R Kft. ügyvezetőjét, aki a temető helyzetéről tájékoztatta a testületet. Szó esett a temetőkben lévő szemétszállításról, a temetői utak karbantartásáról, a rendről és vízdíjakról is.
Zsegraics Gyula elnök elmondta, a 2018 évi költségvetési előirányzatról is beszéltek, hiszen támogatják a helyi csoportokat, egyesületeket. Támogatni szeretnék a sportkört, a kertbarátkört, a népdalkört, a nyugdíjas klubbot és persze a művelődési házat is a rendezvények finanszírozásával. Így összesen 2.000.000 Ft-ot osztanak el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-20 20:31:45

140 millióból korszerűsítették a Mező kollégiumát


ajánlott cikk főképe

2019-04-14 18:59:47

Közös városi fejlesztések a Bakonyerdő Zrt-vel


ajánlott cikk főképe

2019-04-12 22:33:22

Fejes Sándor emlékezete


ajánlott cikk főképe

2019-01-14 16:57:51

Sorsfordítás - A paraszti társadalom felszámolása 1945-1962 - Kiállítás a Mezőben


PÁPA időjárás