Négy Kilenc baleset az elmúlt héten


2018-06-28 16:50:25  | cikk:  | 


Négy Kilenc baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2018. június 18. és 2018. június 24. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Valamennyi esemény lakott területen kívül következett be. A balesetek kizárólag anyagi kárral jártak, személyi sérülés nem történt.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában a szabálytalan előzés, valamint vadállatok úttesten történő áthaladása játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy az előzés végrehajtása előtt körültekintően  győződjenek meg arról, hogy a szemből érkező forgalmi sáv szabad-e, valamint a mögöttük haladó gépjármű nem kezdett-e előzésbe!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-05-09 16:21:30

Hét baleset az elmúlt héten


A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy lopás kísérlete miatt folytatott nyomozást. A nyomozás adatai szerint egy 35 éves mezőlaki tartózkodási helyű, magyar/román kettős állampolgárságú férfi 2018. április 22-én délután két fiatal nőt kezdett követni Pápa belvárosában....

2018-05-09 16:31:23

Lezárt akta: Telefont akart lopni


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. június 9-én (szombaton) délután toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai Igal Lakótelepi Napon.

Az Igal lakótelepi játszótér mellett 15 órától felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti...

2018-06-06 07:50:48

Meghívó az Igal Lakótelepi Napra


A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le a nyomozást annak a 28 éves férfinak az ügyében, aki egy helyi étterem kasszájából lopott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk,...

2018-06-15 09:07:38

Lezárult a nyomozás: volt munkahelyéről lopott