Négy Kilenc baleset az elmúlt héten


2018-06-28 16:50:25  | cikk:  | 


Négy Kilenc baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2018. június 18. és 2018. június 24. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Valamennyi esemény lakott területen kívül következett be. A balesetek kizárólag anyagi kárral jártak, személyi sérülés nem történt.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában a szabálytalan előzés, valamint vadállatok úttesten történő áthaladása játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy az előzés végrehajtása előtt körültekintően  győződjenek meg arról, hogy a szemből érkező forgalmi sáv szabad-e, valamint a mögöttük haladó gépjármű nem kezdett-e előzésbe!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Egy 53 éves balatonkenesei férfi betörte egy családi ház ablaküvegét, a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A nyomozás adatai alapján 2019. január 1-jére virradó éjszaka a szolgálatukat ellátó járőrök arra lettek figyelmesek, hogy Pápa belvárosában egy személy...

2019-01-04 10:58:21

Betörte az ablaküveget, a rendőrök elfogták


A pápai rendőrök elfogtak egy külföldi elfogatóparancs hatálya alatt álló helyi férfit.

A 23 éves helyi lakost 2018. augusztus 22-én délelőtt igazoltatták a pápai rendőrök, amelynek során megállapították, hogy az osztrák hatóságok vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt kiadatási...

2018-08-24 09:57:10

Külföldi hatóság körözte


ajánlott cikk főképe

2018-12-20 09:17:37

Biztonságban az ünnepek előtt


Az EUROPOL figyelemfelhívó kampánya a könnyű pénzszerzési lehetőséggel kecsegtető állásajánlatok mögött megbúvó pénzmosás ellen irányul.

A nemzetközi akcióhoz a magyar rendőrség is csatlakozott. Az interneten terjedő csábító munkalehetőségek ugyanis sokakat megtéveszthetnek, pedig...

2019-01-21 13:03:54

Ne legyen bűnözői csoportok alkalmazottja!