Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


2018-07-02 17:42:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdte a felkészülést a Perutz FC főképe
13 játékossal, nyolc próbázóval és új szakmai stábbal négyhetes pihenő után megkezdte a felkészülést a 2018/2019-es NB III-as labdarúgó bajnokságra a Pápai Perutz FC. Rozmán László vezetőedző és Haraszti Gergely pályaedző egy rövid ismerkedés után a Munkácsy Sporttelepén rögtön bele is vetették magukat a munkába.
Többen is igazoltan hiányoztak az első edzésről, mint megtudtuk Sánta András apai örömök elé néz, Skriba Máté és Kozma Máté még nem 100 százalékos, Hanzl Máté pedig műtétje után lábadozik. Korábban már beszámoltunk róla, hogy Németh László, Nagy Bálint és Koncsag Martin is távozott, Farkas Dániel pedig kölcsönszerződése lejártát követően visszatért a Győri ETO-hoz. Az első tréning előtt Bocskay László elnök, Rozmán László vezetőedző és Haraszti Gergely pályaedző köszöntötte az öltözőben a játékosokat, vázolták a terveket és elvárásokat. Az Ajkáról érkezett trénertől megtudtuk, rögtön igent mondott a megkeresésre, hiszen megtiszteltetésnek érzi, hogy egy ilyen nagy múltú egyesületnél szóba került a neve.
- A játékosok többségét Ajkáról vagy Győrből ismerem, így képben vagyok a képességeiket illetően, ráadásul ellenfélként az elmúlt szezonban az FC Ajkával jártam már itt, szóval nem voltak ismeretlenek az arcok. Úgy látom, hogy van egy erős, rutinos mag, amire lehet építeni, melléjük keresünk feltörekvő fiatalokat. Csak olyan játékos kerülhet ide, akiben hosszútávon potenciált látunk, nem mindenáron szeretnénk igazolni, csak olyanok fogják felhúzni a Perutz mezét, akik erősítést jelentenek. Ami a további programot illeti, általában szerda-szombat ritmusban játsszuk majd a felkészülési találkozóinkat, kedden és csütörtökön pedig dupla edzést vezénylünk a játékosoknak. A következő két hétben szeretnénk véglegesíteni a keretet, hogy a bajnokság kezdetéig hátralévő további három hétben már csak azokkal készülhessünk, akik Pápán folytatják pályafutásukat. Emellett számítok a tehetséges saját nevelésű utánpótlás játékosokra is, nekik is meg fogom adni a lehetőséget a bizonyításra.
A pápaiak a héten már be is mutatkoznak a hazai közönségnek, július 8-án vasárnap 16 órai kezdéssel az NB III keleti csoportjában legutóbb hatodik helyen végző Jászberény lesz az ellenfél.

A Perutz FC eddig lekötött felkészülési mérkőzései:
Július 8. (vasárnap) 16:00 Perutz FC - Jászberény (helyszín: Perutz Stadion)
Július 11. (szerda) 17:00 Perutz FC - Mosonmagyaróvár (helyszín: Pápa)
Július 14. (szombat) 11:00 Perutz FC - Veszprém (helyszín: Pápa)
Július 18. (szerda) 17:00 Perutz FC -RKSK (helyszín: Pápa)


Képek:


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-19 13:49:40

Felkészülés: Két góllal győzött az ETO


ajánlott cikk főképe

2019-01-08 12:58:26

Véget ért a téli pihenő a Perutz FC számára


ajánlott cikk főképe

2018-10-21 16:53:58

Kilenc ember ellen nyert a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-12-12 10:59:14

Rozmán László: Csak előre tekintünk