Kispályás foci: Véget ért a tavaszi szezon


2018-07-03 20:28:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás foci: Véget ért a tavaszi szezon főképe
Félidejéhez érkeztek a 2018. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság küzdelmei, ami azt jelenti, hogy a csapatok a rengeteg elhalasztott mérkőzéseiket pótolták, így a szervezők a tavaszi szezon végén rangsort tudtak állítani. Az első osztályban a Valcon Sector FC 100 százalékos teljesítménnyel vezeti a csoportot, a gárda a legtöbb gólt lőtte és a legkevesebbet kapta a hét fős mezőnyben. Öt ponttal lemaradva a második helyen a Tókerti Betyárok alakulata áll, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Combragyöngék-Presztízs kollektívája állhatott fel.

A tavasz részletes eredményei és a tabella ITT

A másodosztályban jóval szorosabb az állás, a Concordia Trans hét meccsen csak egyszer botlott, ami elég volt az első helyhez (18 pont), második helyen két pontos hátrányban a Kertváros tartózkodik (16 pont), a dobogóra Nagygyimót csapata ért még oda (13 pont).

Részletes eredmények és tabella IDE kattintva tölthető le.

Mindkét csoportban a pontvadászat az augusztus 20-ai héten folytatódik.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-19 14:11:20

Tornagyőztes az U10


ajánlott cikk főképe

2018-10-03 11:18:14

Balla DSE: Irány Abu Dhabi!


ajánlott cikk főképe

2018-12-12 17:34:57

Vasárnap PELC ünnep a Sportcsarnokban


ajánlott cikk főképe

2019-01-09 19:08:06

Idén ki viszi haza a Pápa Kupát?