Sportnapközis tábor


2018-07-05 13:24:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sportnapközis tábor főképe
A Liget Sport Tenisz Klub idén nyáron is megrendezi játékos sportnapközijét, ahol számos sportág kipróbálása biztosítja az 5-14 év közötti korosztály felhőtlen kikapcsolódását. Az első turnusra 13-an jelentkeztek Pápáról és környékéről, de az épp a városunkban nyaraló Varga Blanka személyében még Egerből is volt résztvevő. A hét éves kislánytól megtudtuk, édesanyjával már egy éve teniszezik, emellett több más sportág iránt is élénken érdeklődik.
- Egerben balett, úszás és teniszórákra járok, nagyon örülök, hogy ezek közül a teniszt itt Pápán is tudom gyakorolni. Nagyon jól érzem magam a táborban, kedvesek a többiek is, végre kipróbálhattam a dartsot, az íjászatot, de ami a legjobban tetszett, az a strandolás. Ha tehetem, jövőre is eljövök, Péter bácsi mindenben nagyon kedves és segítőkész.
Péter bácsi, azaz Jámpa Péter táborvezető szerint azért készültek ilyen sok sportággal a gyerekeknek, hogy egész nap le tudják kötni a figyelmüket.
- A fő profilunk a tenisz, emellett a darts, a billiárd, az íjászat, a csocsó, a bowling és természetesen az úszás alapjaival ismertetjük meg a piciket, heti kétszer ugyanis ellátogatunk a Várkertfürdőbe. Az első turnusba tíz gyermeket vártam, ez végül 13 lett, de ez még ideális, hiszen mindenkire kellő figyelmet tudok fordítani. Nyolc teljesen kezdő teniszező iratkozott be, ennek nagyon örülök, mert fontos az utánpótlás, közülük négyen komolyan is érdeklődnek a sportág iránt.
A sportnapközi következő turnusát július 9-13. között rendezik a Ligeti pályákon.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-03 09:30:13

Csalódott pápaiak, csak egy pont jutott nekik


ajánlott cikk főképe

2018-12-22 14:00:11

Sonyák extrája is kevés volt


ajánlott cikk főképe

2018-09-06 21:10:22

Elkezdődtek az ovis judo edzések


ajánlott cikk főképe

2018-09-29 14:40:54

Középpályást igazolt a Perutz FC