Egy gépkocsit feltört, kettőt megrongált


2018-07-05 16:24:50  | cikk:  | 


Lopás, valamint rongálás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 41 éves pápai férfi ellen.

Az egyik pápai vendéglátóegység vezetője értesítette a rendőrséget 2018. július 1-jén 2 óra körül, hogy az éjszaka folyamán az étterem tulajdonában álló három gépkocsi nyitószerkezetét ismeretlen tettes megrongálta. Az elkövető az egyik gépjármű ablaktörlő kapcsolóját is letörte, valamint eltulajdonított belőle egy plüss játékot és egy elsősegély csomagot.

A bejelentést követő egy órán belül a rendőrök Pápa egyik utcájában elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 41 éves helyi lakost.

A férfit 2018. július 4-én gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene lopás, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Lopás, valamint rongálás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 41 éves pápai férfi ellen.

Az egyik pápai vendéglátóegység vezetője értesítette a rendőrséget 2018. július 1-jén 2 óra körül, hogy az éjszaka folyamán az étterem tulajdonában álló három gépkocsi nyitószerkezetét...

2018-07-05 16:24:50

Egy gépkocsit feltört, kettőt megrongált


ajánlott cikk főképe

2018-09-19 16:01:41

Napszemüveget lopott, keressük


ajánlott cikk főképe

2018-07-27 09:17:37

A strandolók biztonságáért


ajánlott cikk főképe

2018-05-09 16:21:30

Hét baleset az elmúlt héten