A kéttornyúlakiak is jól mulattak


2018-07-07 21:23:56  | cikk: Babos Petra  | 


A kéttornyúlakiak is jól mulattak főképe
A falu apraja-nagyja összegyűlt szombaton a kéttornyúlaki hagyományos falunapi mulatságra. Az időjárás kegyes volt a szervezőkhöz, hiszen a péntek esti felhőszakadás után ma reggelre napos időre ébredhettek a helyiek. A programok már délelőtt el is kezdődtek, falunapi gyermekfocival és ügyességi játékokkal a sportpályán, de voltak még kispályás foci körmérkőzések és 11-es rugó verseny is. A délután során légvár, rodeó bika, rendőr-és tűzoltóautó bemutató is színesítette a rendezvényt.
A falunapra sokan kilátogattak

Nagy közönségsikert aratott a Miénk a színpad elnevezésű program, hiszen ez róluk, nekik szólt. A színpadi produkciók nagy részét a helyi gyermek- és felnőttcsoportok, modern- és néptáncosok, illetve egyéni előadók adták.
Magvasi Józsefné, Cuni, a művelődési ház vezetője elmondta, a gyerekekkel már hónapokkal ezelőtt lázasan és izgatottan készültek a mai napra, mert a szereplés számukra a világot jelentő deszka is egyben.
-Nagy öröm, amikor a gyerekeknek tapsolhatunk. Volt hipp-hopp, néptánc, paródia is s műsorszámok között. Nemcsak a színpadi produkciókban jeleskedtek a helyiek, a falunap szervezésében, lebonyolításában is aktívan részt vettek, s mindenki megtalálta a neki való feladatot, amiért köszönet jár nekik - emelte ki a rendezvény szervezője, koordinátora.
A jó hangulatú rendezvényen Unger Tamás alpolgármester is köszöntötte a helyieket. Mint mondta, nagy öröm számára, amikor a kéttornyúlaki falunapra ellátogathat, hiszen itt mindig kiváló hangulat fogadja. A falunap jó alkalmat ad arra, hogy lássuk, hogy az utódaink, a rokonaink, szomszédaink mire is képesek, mit tudnak bemutatni. Ezért külön köszönet jár a részönkormányzatnak, kiemelten Magvasi Józsefnének, aki egész évben sokat foglalkozik a gyerekekkel és készíti fel őket a szereplésre.
-Az önkormányzat minden évben biztosítja a költségvetésből az Önök számára azt, hogy falunapot rendezzenek, támogatva a helyi csoportokat. Reméljük, mindenki jól érzi magát a programon. Ez egy különleges nap, azért, mert a falu apraja-nagyja összegyűlik és együtt szórakozik. Végül jó időtöltést és kellemes kikapcsolódást kívánok mindenkinek - mondta az alpolgármester.
Máté István önkormányzati képviselő, a Kéttornyúlaki Városrész Önkormányzatának elnöke hírportálunknak elmondta, idén is a helyiekre támaszkodva szervezték meg és bonyolították le a falunapot.
- Nagy örömmel tölt el, hogy Kéttornyúlakon aktív, önszerveződő közösség tevékenykedik, ami ezúttal is egy remek falunapi mulatságot eredményezett, ahol a helyiek szórakoztatták a helyieket. Nagy öröm, hogy sokan ellátogattak a rendezvényre - tette hozzá az elnök, aki köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki önzetlen munkájával hozzájárult a falunap sikerességéhez.
A vacsorát ezúttal a hölgyek készítettek el, akik 300 főre két kondérban főztek sertéspörköltet.
A közösen elfogyasztott vacsora után pedig kezdődhetett a falunapi bál. A Hidvégi Band műsora után Áll a buli, áll a bál címmel a Trend zenekarral mulathatnak késő éjszakáig a résztvevők.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-01 14:55:39

Boldog születésnapot, Közgáz!


ajánlott cikk főképe

2019-01-20 10:50:10

Egy éjszaka a jégpályán


ajánlott cikk főképe

2018-09-06 18:01:49

Új járdát kapnak a Hatodik utcaiak


ajánlott cikk főképe

2018-09-20 21:57:37

Szigetelés, gépészeti alapszerelés a Napsugár Bölcsődében