Hétvégén újra itt lesz a parádé ideje


2018-07-09 21:03:31  | cikk: Babos Petra  | 


Hétvégén újra itt lesz a parádé ideje főképe
A szerencse jegyében rendezik meg a 13. Pegazus Parádé gyermekfesztivált július 13-14-én. Pénteken a Pegazus Színház Szent István úti épületébe várják az érdeklődőket 15 órától a Pitypang cirkusz című előadásra, melynek megtekintéséhez előzetes telefonos helyfoglalás szükséges. 16 órától tombolasorsolás vár a látogatókra, majd a várkerti zenepavilonnál folytatódnak a programok este. Itt Kéményseprőt látok címmel 20.30-tól a Pegazus Színház vidám, zenés műsorát láthatja a közönség, majd a Tűzvarázs Társulat tűzzsonglőrei kápráztatják el a közönséget, végül Jó szerencsét címmel éjszakai játékos ügyességi és bátorságpróbával zárul a nap.
Szombaton, azaz július 14-én 9 órától a társulat tagjai a Fő téren tartanak gyülekezőt, ahova egy óriási kínai szerencsesárkány is ellátogat. A Pegazus Parádé nyitóünnepségét 10 órától a Várkertben rendezik, majd 11 órától a Csurgó zenekar koncertjét élvezhetik a résztvevők. 14 órától interaktív buborékshow-ra, majd játékos hétpróbára invitálják a résztvevőket, ezt követően pedig 16.30-tól fesztiválzáró játékra hívják a gyerekeket és persze szüleiket. Természetesen idén is lesznek kísérőprogramok, többek között régi játékok, kézműves-foglalkozás, babasziget és „szülőmegőrző” sátor.
A két napos gyermekfesztiválra ingyenes a belépés, sok szeretettel várnak mindenkit. Eső és rossz idő esetén a szombati napon a szabadtéri helyszínek helyett a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházépülete ad otthont a rendezvénynek.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-25 21:20:41

Múzeumok a pedagógusokért - Pápán is


ajánlott cikk főképe

2018-12-18 23:35:57

Rendőrkézen az állatbőrösök


ajánlott cikk főképe

2018-11-11 22:35:08

A Nagy Háború emlékezete


ajánlott cikk főképe

2018-08-30 16:26:38

Kész a konyha