Módosult a Lombard – Kaposvár kezdési időpontja


2010-05-17 19:52:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Módosult a Lombard – Kaposvár kezdési időpontja főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága mai ülésén versenyügyi eljárás során négy Soproni Liga találkozó kezdési időpontját változtatta meg, mivel a határozat értelmében az összes vasárnapi bajnokit azonos időpontban rendezik meg. A versenybizottság indoklásában kifejtette: a döntés a bajnokság biztonságos és sportszerű befejezése érdekében született meg.

A találkozók új kezdési időpontja: május 23. (vasárnap) 17.30 óra

Lombard Pápa Termál FC–Kaposvári Rákóczi

Szombathelyi Haladás–Paksi FC

DVTK–MTK Budapest

Újpest FC–Vasas

(mlsz.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-26 11:56:38

Közösségi futás, egyénileg


ajánlott cikk főképe

2020-08-14 15:48:01

Világklasszis sportolók is részt vesznek a futóvesenyen


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 19:37:24

Idén már biztosan nem lesz kispályás foci