16 csapat került a nyugati csoportba


2018-07-10 18:40:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


16 csapat került a nyugati csoportba főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága hivatalosan is nyilvánosságra hozta a labdarúgó NB III keleti, közép és nyugati csoportjának mezőnyét. A Pápai Perutz FC a nyugati csoportban kapott helyet, ellenfelei pedig a következő csapatok lesznek:

FC Ajka, BKV Előre, Érdi VSE, III. kerületi TVE, Andráshida, Csepel FC, Videoton II., Dunaharaszti, Pénzügyőr SE, THSE-Szabadkikötő, Győr-Ménfőcsanak ESK, Komárom VSE, Nagykanizsa ULE, Puskás Akadémia II., Sárvár.

A szövetség a héten várhatóan a részletes sorsolást is elkészíti, melyet természetesen közzéteszünk hírportálunkon.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-31 16:32:36

Válogatott kerettag lett a PELC játékosa


ajánlott cikk főképe

2018-06-02 12:17:56

Győzelemmel búcsúzna a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-09-16 19:34:32

A hosszabbításban bukta el a győzelmet a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-07-13 10:21:45

Elmarad a Perutz szombati hazai edzőmeccse