Lezárják a 83-ast


2010-05-17 22:10:37  | cikk:  | 


Lezárják a 83-ast főképe
Értesüléseink szerint a folyamatos vízátfolyás jelentette fokozott balesetveszélyre tekintettel - amennyiben a Gerence vízállása nem emelkedik - egyelőre holnap hajnalig lezárják a 83-as főút Takácsi és Gyarmat közötti szakaszát. Aki Győrből Pápára szeretne eljutni (vagy viszont), az a Pápa-Marcaltő-Malomsok-Csikvánd-Tétszentkút (majd onnan a 83-as) úton tud közlekedni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet