Az ország legnépszerűbb klubja a Lombard mai ellenfele


2010-05-18 13:21:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Soproni Liga hétközi fordulójában a Lombard Pápa ma 18 órától az Albert Stadionban lép pályára. A Paks ellen szombaton sikerült kiharcolni a bennmaradást, így felszabadult játékot várhatunk a mieinktől, kérdés, hogy a Ferencváros és főképp az időjárás mennyire engedi ezt meg. Mindkét csapatnál lesznek hiányzók, a mieinknél Bali Péter, Nagy Sándor, Orosz Péter és Dlusztus András sérülés miatt továbbra is hiányoznak majd, visszatérhet viszont a hárommeccses eltiltását letöltő Sarus Balázs. A zöld fehéreknél vélhetően Tommy Doherty kihagyja a meccset, a védekező középpályás családi okok miatt tért haza, rajta kívül Rósa, Tóth, Morrison eltiltás miatt nem játszhat, Dragóner műtét miatt nem állhat a stáb rendelkezésére, míg Joaquin és Fitos jó ideje lábadozik, visszatér viszont Ferenczi István, aki letöltötte eltiltását. A találkozónak külön pikantériája, hogy a Ferencváros csapatkapitánya, Lipcsei Péter a Lombard ellen játssza utolsó mérkőzését az Üllői úton. A Lombard ellen a 647. alkalommal lép majd pályára a Fradi színeiben, ezzel egyedüli csúcstartója lesz a legnépszerűbb magyar klubnak. Búcsúzik az FTC stadionjától a vezetőedző Craig Short is, a klub a licencszabályzattal indokolta korábbi döntését, mivel az angol szakembernek nincs meg az élvonalbeli edzősködéshez szükséges papírja.
A mérkőzést Németh Ádám dirigálja majd, segítői Varga Zsolt és dr. Demeter János lesznek.

A várható összeállítások

Ferencváros: Megyeri – Csizmadia, Tutorics, Balog Z., Stockley – Kulcsár D., Lipcsei, Adnan, Abdi – Ferenczi, Elding

Lombard Pápa: Szűcs L. – Quintero, Tóth G., Farkas A., Rajnay – Zulevs, Gyömbér, Heffler N. – Abwo, Bárányos, Szabó

A hétközi forduló programja:

május 18., kedd
18:00 FTC-Lombard

május 19., szerda
18:00 Nyíregyháza-Haladás
18:00 Paks-Honvéd
18:00 Vasas-ZTE
19:00 Videoton-Újpest
20:00 DVSC-Győr

május 20., csütörtök
18:00 MTK-Kecskemét
18:00 Kaposvár-DVTK

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-08 14:33:23

Nyolcgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-11-04 19:00:30

Kevés hiányzott a fordításhoz


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 11:01:41

Diákolimpia elődöntőre készülnek karatékáink


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 14:44:33

A második félidőben fordított a Győr