Edzőtáborba utazott a Perutz FC


2018-07-23 17:51:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Edzőtáborba utazott a Perutz FC főképe
Július 23-án hétfőn korán csörgött az ébresztőóra a Perutz FC játékosai és a szakmai stáb számára, ugyanis reggel fél nyolckor már kigördült a buszuk a stadion elől, a célállomás Lengyelország, azon belül is Pápa testvérvárosa, Gorlice volt, ahol egy edzőtábor keretében egy hetet tölt a csapat. A játékosok egy részével Haraszti Gergely másodedző és Glatz Lajos klubmenedzser vágott neki az útnak, akikhez Győrben természetesen Rozmán László vezetőedző és a keret többi tagja is csatlakozott. Induláskor Áldozó Tamás polgármester és Bocskay László elnök is jó utat kívánt a labdarúgóknak, előbbitől megtudtuk, hosszú évekre visszamenőleg nemcsak a kultúra, hanem a sport terén is kiváló kapcsolatot ápol a két település.
- Rafal Kukla, Pápa lengyel testvérvárosának polgármestere korábban kezdeményezte, hogy gorlicei csoportok látogathassanak pálkövei táborunkba. Mi ezt a táborozási lehetőséget kedvezményesen biztosítottuk lengyel barátainknak, cserébe pedig azt kértük, hogy sítábort szervezhessünk pápai diákoknak Gorlicébe. A kevés számú érdeklődő miatt ezt sajnos mindössze egy alkalommal - akkor is nagy nehézségek árán - sikerült megvalósítani, ezért idén arra gondoltunk, hogy labdarúgóinknak kérjük az egyhetes kint tartózkodás lehetőségét.
A polgármester elmondta, a sport terén nem példa nélküli a mostani kapcsolat, hiszen a gorliceiek korosztályos labdarúgó csapata rendszeres résztvevője a Pápa Kupának, sőt a miniolimpián is évről-évre találkozunk lengyel sportolókkal. Áldozó Tamás saját tapasztalata alapján kiemelte, a Perutz FC kiváló körülmények között készülhet a bajnokságra, Gorlicében jó minőségű sportlétesítmények és pályák vannak, és biztos benne, hogy a pápaiak sokat profitálnak majd ebből a hat napból.
Mint megtudtuk, az együttesnek napi két edzést vezényel a Rozmán László, Haraszti Gergely alkotta szakmai stáb, a tréningek mellett egy edzőmeccset is vívnak Szabó Zsolték, július 28-án a helyi alakulat, a GKS Glinik Gorlice lesz az ellenfél. A csapat július 29-én tér vissza Lengyelországból.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-07 16:06:22

Május 10-én ismét együtt mozdulhat a város


ajánlott cikk főképe

2019-03-12 19:07:43

Mezei futóverseny


ajánlott cikk főképe

2019-06-06 09:16:26

Szorgalmas hangyák


ajánlott cikk főképe

2019-05-11 15:11:53

Nehéz helyzetben a Perutz


PÁPA időjárás