Kilenc baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten


2018-07-23 19:07:55  | cikk:  | 


Az elmúlt héten - 2018. július 16. és 2018. július 22. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén kilenc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Hét esemény Pápán, a további kettő lakott területen kívül következett be. A balesetekben egy gépkocsi sofőrje könnyű, egy kerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett, továbbá egy gépjárművezető életét veszítette.  

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet, valamint vadállatok úttesten történő áthaladása játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy az esőtől nedves útszakaszokon mérsékeljék a gépjárművek sebességét, valamint a forgalomba történő bekapcsolódáskor legyenek körültekintőek és adjanak elsőbbséget a forgalomban már résztvevő járművek számára!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet

A rendőrségi toborzás, valamint a „Fókuszban a biztonság” című Veszprém megyei bűnmegelőzési program keretében 2018. november 22-én 15 órától 16 óráig a pápai Jókai Mór Városi Könyvtárban (Pápa, Fapiac tér 14.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

A rendőrség...

2018-11-20 12:06:44

Toborzás és prevenció a könyvtárban


Két illegálisan Magyarországon tartózkodó férfit fogtak el a pápai rendőrök a helyi autóbusz-állomáson.

A Pápai Rendőrkapitányság két munkatársa - Szabó Péter rendőr törzszászlós és Kovács Miklós rendőr zászlós - 2018. november 11-én 22 óra 50 perckor a helyi autóbusz-állomáson...

2018-11-12 11:57:40

Illegális migránsokat állítottak elő Pápán


ajánlott cikk főképe

2018-12-03 14:29:36

A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán


ajánlott cikk főképe

2018-09-01 10:05:07

Gumiabroncsokat és felniket lopott