Kilenc baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten | Pápa Ma

Kilenc baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten


2018-07-23 19:07:55  | cikk:  | 


Az elmúlt héten - 2018. július 16. és 2018. július 22. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén kilenc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Hét esemény Pápán, a további kettő lakott területen kívül következett be. A balesetekben egy gépkocsi sofőrje könnyű, egy kerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett, továbbá egy gépjárművezető életét veszítette.  

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet, valamint vadállatok úttesten történő áthaladása játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy az esőtől nedves útszakaszokon mérsékeljék a gépjárművek sebességét, valamint a forgalomba történő bekapcsolódáskor legyenek körültekintőek és adjanak elsőbbséget a forgalomban már résztvevő járművek számára!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-12 07:57:51

Mezőlakon garázdálkodott


A három legfőbb balesetet okozó tényezőről és a drog fogyasztás veszélyeiről tájékoztatták a pápai rendőrök a helyi középiskolásokat.

A Pápai Rendőrkapitányság 2016-ban indította útjára a „Három a gyilkos” című rendezvényét, melynek célja, hogy a gyorshajtás, az ittas...

2018-06-12 07:59:18

„Három a gyilkos”


2018-07-13 16:05:44

A nyaralók biztonságáért


Lopás, valamint rongálás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 41 éves pápai férfi ellen.

Az egyik pápai vendéglátóegység vezetője értesítette a rendőrséget 2018. július 1-jén 2 óra körül, hogy az éjszaka folyamán az étterem tulajdonában álló három gépkocsi nyitószerkezetét...

2018-07-05 16:24:50

Egy gépkocsit feltört, kettőt megrongált