Augusztus 5-én ismét félmaraton


2018-07-30 17:26:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Augusztus 5-én ismét félmaraton főképe
Augusztus első vasárnapja, Pápa város félmaratonja! A CardioMAX Egyesület augusztus 5-én vasárnap harmadik alkalommal rendezi meg futóversenyét a városban, melynek célja, hogy népszerűsítse a futást, az egészséges életmódot. 2016-ban az első versenyen 300 fő állt rajthoz, másodikon már közel 400 futó sorakozott fel a rajtvonal mögé, idén pedig az előnevezést figyelembe véve minden bizonnyal sikerül ismét megdönteni a nevezési rekordot.
- Sportkoncepciónk szerint nincs leküzdhetetlen akadály, mindenkinek arra van ideje, amire erőforrásait fordítani kívánja. Úgy érezzük, hogy rohanó világunkban különösen fontos, hogy időt szakítsunk egészségünk megőrzésére, aminek szerves részét képezi a rendszeres testmozgás. A tapasztaltak alapján viszont úgy látjuk, hogy napjainkban a sportolás erősen háttérbe szorult, ami mellett nem mehetünk el tétlenül - tájékoztatott Szabó György Vilmos, a rendező egyesület elnöke. - Július 24-én zárult az előnevezés, addig a pillanatig 350-en küldték el előzetes regisztrációjukat, természetesen a helyszínen is lehet majd nevezni, reggel 8 órától. 7, 14 illetve 21 kilométeres távokra lehet jelentkezni, a félmaratonnál lehetőség van arra, hogy váltóban teljesítsék az útvonalat. Rengeteg ajándékkal készülünk a hozzánk ellátogatóknak, az időjárás is úgy tűnik, hogy kegyes lesz hozzánk, több mint fél éve kezdtük szervezni a versenyt, nagyon reménykedem benne, hogy minden rendben lesz - bizakodott Szabó György Vilmos.

A versenyről minden további információ a félmaraton hivatalos Facebook oldalán érhető el ITT!


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-29 13:25:09

Az újonc otthonában javítana a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-10-30 12:31:54

Egyesített kézilabda: Tarolt a Balla DSE


ajánlott cikk főképe

2018-07-26 06:41:01

Pályafelújítás önkormányzati segítséggel


ajánlott cikk főképe

2018-08-24 09:01:57

NB III: Megyei rangadó következik az éllovas ellen