Szerdán szurkolói ankét


2018-07-30 17:53:55  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Szerdán szurkolói ankét főképe
Az augusztus 4-ei bajnoki rajtra készülő Perutz FC vezetősége ezúton értesíti a szurkolókat, hogy a pontvadászat indulása előtt három nappal, augusztus 1-jén, szerdán 19 órától szurkolói ankétot tart, melynek jó idő esetén a stadion lelátója, ellenkező esetben a klubház ad otthont. Az összejövetelen bemutatkozik az új szakmai stáb és a nyáron szerződtetett játékosok, szó lesz a felkészülésről, az edzőtáborról, a szezonra vonatkozó tervekről és tennivalókról, valamint természetesen a szurkolók is feltehetik kérdéseiket. Az összejövetelre mindenkit szeretettel várnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-17 15:40:13

Vallejos duplája győzelmet ért


ajánlott cikk főképe

2019-03-08 14:11:14

Vesztergom Bettina a válogatottság küszöbén


ajánlott cikk főképe

2018-10-30 12:31:54

Egyesített kézilabda: Tarolt a Balla DSE


ajánlott cikk főképe

2019-01-05 18:12:42

Beteg gyerekeken segítettek


PÁPA időjárás