Válogatott kerettag lett a PELC játékosa


2018-07-31 16:32:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Válogatott kerettag lett a PELC játékosa főképe
Savanyó Dorina a magyar női U17-es válogatott felkészülési edzőtáborozásán vesz részt augusztus 7-én és 8-án Budapesten, ezzel ő lett az első játékosa az egyesületnek, aki a PELC színeiben korosztályos válogatottsággal büszkélkedhet - adta hírül a klub hivatalos honlapja. Dorina a bajnokságban a mérkőzéseken belső-szélső védőként átlag feletti játékot produkált, kimagasló edzésmunkát végzett a bajnokság során végig. Ez a teljesítmény volt az alapja annak, hogy meghívást kapott a felkészülési edzőtáborba. Az egyesületnél márciusban a hónap játékosának választották, a lány U16-os csapatnál az év játékosa díjat kapta. Dorina célkitűzése, hogy a szűkebb keretbe is bekerüljön, ami nem lesz egyszerű, hiszen a Haladás Viktória FC, a Ferencvárosi TC, a St. Mihály FC, az ETO FC Győr valamint a Balatonfüredi FC védőivel szemben kell helyt állnia. Dorina áll a kihívás elé, megtiszteltetésnek érzi a megkeresést, szeretne beilleszkedni az új csapatba és hasznos tagja lenni a válogatottnak.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-16 15:20:38

Két döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-01-13 16:13:16

Döntőig menetelt a PELC U9


ajánlott cikk főképe

2019-01-22 11:26:37

Ismét a PELC volt a legjobb


ajánlott cikk főképe

2019-01-26 15:40:58

Bronzérmet szerzett az U8


PÁPA időjárás