Vasárnapra kerül az összes bajnoki az NB III-ban


2018-08-07 18:51:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vasárnapra kerül az összes bajnoki az NB III-ban főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) úgy döntött, hogy szeptember elsejétől csak vasárnap lehet mérkőzést rendezni az NB III-ban - értesült a Nemzeti Sport.
„Ezúton tájékoztatom, hogy az MLSZ Versenybizottsága főtitkári utasítás alapján a 2018-2019. évi NB Ill osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokságban a szombati napra kiírt bajnoki mérkőzéseket 2018. szeptember 01. napjától (5-30. fordulók) egységesen vasárnapi napra helyezi át” - olvasható abban a levélben, amelyet az MLSZ a kluboknak küldött.

A harmadik vonalban eddig szombaton és vasárnap rendezték a mérkőzéseket.

Noha „a főtitkári utasítás emlékeztet arra, hogy az MLSZ Elnökségének elhatározása szerint a 2015-2016-os évadtól kezdve az NB I, NB II és NB III-as bajnokságok egységes időrendben kerülnek megtartásra, nevezetesen alapesetben a hétvégi NB I-es mérkőzések szombati napon, az NB II-es és NB III-as mérkőzések vasárnap kerülnek megrendezésre; ez alól indokolt esetben kivételes döntés hozható, pl. ha a férfi felnőtt válogatott mérkőzése vasárnapra esik (pl. 2018. november 18.)”, a gyors módosítás még az MLSZ meccscenterét is váratlanul érte - szerda kora este még „élnek” a szombati időpontok. A Perutz FC módosított, hivatalos sorsolását hamarosan közzétesszük.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-17 19:19:51

Megizzadt a tíz emberrel küzdő Perutz FC ellen az Ajka


ajánlott cikk főképe

2019-03-01 17:42:53

Ünnepélyes esküt tettek a Balla DSE sportolói


ajánlott cikk főképe

2018-11-29 17:29:26

Le a kalappal a pápai kosárcsapat előtt!


ajánlott cikk főképe

2018-11-14 11:03:26

Győzelem hazai pályán


PÁPA időjárás