Perutz FC: Az első győzelem a cél


2018-08-09 15:30:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Perutz FC: Az első győzelem a cél főképe
Augusztus 11-én a kimondva is a feljutást kitűző, III. kerületi TVE ellen mutatkozik be hazai közönség előtt a nyáron átalakult Pápai Perutz FC.
Rozmán László csapata gólnélküli döntetlennel kezdte a bajnokságot, Szabó Zsolték Ménfőcsanakról hoztak el egy pontot. Az eredménnyel igen, a látottakkal viszont nem volt megelégedve a pápaiak edzője.
- Tudtuk, hogy egy nagyon megerősített, újonc csapat otthonában lépünk pályára, ami soha nem egyszerű - emlékezett vissza a kispadon történt debütálására Rozmán László. - A védekező rész rendben volt, játékban viszont messze elmaradtunk a kívánalmaktól, sokkal bátrabb, kezdeményezőbb játékot vártam, ebben mindenképp minőségi javulást várok hétvégére.
Szombaton 17 órai kezdéssel az a III. kerület látogat Pápára, mely júliusban kilenc felkészülési mérkőzést játszott, mérlege négy győzelem, három döntetlen, két vereség. Persze az edzőmeccsek eredményeiből messzemenő következtetést nem lehet levonni. A szezon nyitómeccsén a fővárosiak úgy végeztek 2-2-re a Puskás Akadémia II-vel, hogy Buzsáky Ákos csapata fél óra játék után már 2-0-ra is vezetett, végül a felcsútiak a 89.percben tudtak pontot menteni.
- A fővárosi csapat egyértelműen a feljutást tűzte ki célul. Sikerült feltérképezni a játékukat, remélem, hogy a csapat meg tudja valósítani azt, amire egész héten készültünk. Bízom benne, hogy az erényeikre fel tudunk készülni, az esetleges gyenge pontjaikat pedig ki tudjuk majd használni.
Rozmán László hozzátette, a kezdőcsapatban a múlt hetihez képest nem, vagy csak minimális változás várható.
- Nem nagyon szeretnék belenyúlni a múlt heti kezdőbe, akik az első fordulóban kezdtek, hellyel-közzel kiharcolták, hogy most is ott legyenek a kezdő sípszónál. Természetesen valamilyen szinten muszáj alkalmazkodnunk az aktuális ellenfélhez is, de megbeszéltük a srácokkal, hogy hazai pályán mindenki ellen úgy kell pályára lépni, hogy innen senki ne távozzon pontokkal. Mindenképpen ki szeretnénk szolgálni a közönséget, az első perctől a lefújásig megállás nélkül hajtani fogunk, és ha emellé még jó játék is párosul, akkor biztos vagyok benne, hogy olyan eredmény fog születni, ami számunkra kedvező.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-19 19:58:15

Nyolc hazai bajnoki vár idén a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2018-11-22 18:46:40

Igazolta a papírformát a Gyirmót


ajánlott cikk főképe

2018-08-17 13:42:17

Masszív csapattal találkozik a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-10-16 11:57:13

Tovább várat magára a Bakonyerdő első sikere