Készül az emlékmű beton alapzata


2018-08-10 18:42:33  | cikk: HuHa  | 


Készül az emlékmű beton alapzata főképe
A MIG 21-es emlékmű alapzatának első betonozási munkái után ma újabb betonréteget helyeztek el a kivitelezők a Celli úti körforgalomban. Egyelőre még mindig a föld alatt elhelyezkedő betonalap készítése zajlik, ma a talapzatot tartó vasalt betont öntötték be a 4 méter mély, 15 négyzetméter területű alapba. A kivitelezést végző cég ügyvezetőjétől megtudtuk, a munkálatok a jövő héten folytatódnak, akkor már a föld színe feletti betontalapzatot építik.

Képek:


Címkék: mig21
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet