Pápai judósok a Balatoni Nyárban


2018-08-15 12:58:34  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Balatoni Nyár - Facebook  | 


Pápai judósok a Balatoni Nyárban főképe
Az elmúlt évhez hasonlóan a Bakony Judo Klub idén is meghívást kapott a Magyar Televízió Balatoni Nyár című műsorába. A Duna Tv élő adásában Szolga Gábor elnök és Véghné Vadas Mercédesz, az egyesület alapító tagja, alelnöke mesélt a klub megalakulásáról, mindennapjairól, eredményeiről, a sportág alapjairól, közben a háttérben az egyesület utánpótlás cselgáncsozói rövid bemutatót tartottak.

A teljes adás ITT nézhető vissza, a judósokkal készült beszélgetés 1 óra 3 percnél kezdődik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:03:55

Elmarad a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-07-25 16:02:12

Jól sikerült a főpróba


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc