Jazz est a Fő téren


2018-08-16 15:26:10  | cikk: HuHa  | 


Jazz est a Fő téren főképe
Pénteken különleges zenei élmény vár mindazokra, akik a Fő téren töltik az estét. A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ az idei nyár programjait bővítve új zenei műfajt kínál az érdeklődőknek: a jazz-t.
-Hiánypótló kezdeményezésünk az utcazene hangulatát is megidézi a SoulFool Band segítségével. Helyszínül a Fő teret választottuk, mely a város egyik központi találkozási helye fiatalok és idősebb fiatalok számára, s akusztikai szempontból is megfelelő - mondta el érdeklődésünkre Szanyiné Csepregi Ilona, a JMSZK munkatársa.

A SoulFool Band jazz & blues zenekar 2012 őszén alakult Suba Attila blues-énekes kezdeményezésére. A zenekar energikus és fiatalos lendülettel robban a színpadra és egyedi hangzásvilággal varázsolja el a közönséget visszarepítve őket a 40-es 50-es évek Amerikájába. Feldolgozásaikban megszólalnak a jazz és blues legnagyobbjai, köztük Louis Armstrong, Lou Rawls, Ray Charles, Jimmy Witherspoon és Louis Jordan - tudtuk meg a fellépő együttesről.

A JAZZelj velünk címre keresztelt zenei program holnap (augusztus 17.) 20 órakor kezdődik a főtéren, az előrejelzések szerint az időjárás nem fogja megzavarni a remeknek ígérkező szabadtéri rendezvényt.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-01 16:10:15

Almárium mesék a Pegazusban


ajánlott cikk főképe

2018-11-26 17:31:35

Fennállásának 380. évfordulóját ünnepli a Türr István Gimnázium


ajánlott cikk főképe

2018-11-12 18:25:46

A Kiss Kata Zenekar koncertezett az Erkelben


ajánlott cikk főképe

2018-12-09 20:52:18

Adventi kórustalálkozó az Ótemplomban


PÁPA időjárás