Jazz est a Fő téren


2018-08-16 15:26:10  | cikk: HuHa  | 


Jazz est a Fő téren főképe
Pénteken különleges zenei élmény vár mindazokra, akik a Fő téren töltik az estét. A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ az idei nyár programjait bővítve új zenei műfajt kínál az érdeklődőknek: a jazz-t.
-Hiánypótló kezdeményezésünk az utcazene hangulatát is megidézi a SoulFool Band segítségével. Helyszínül a Fő teret választottuk, mely a város egyik központi találkozási helye fiatalok és idősebb fiatalok számára, s akusztikai szempontból is megfelelő - mondta el érdeklődésünkre Szanyiné Csepregi Ilona, a JMSZK munkatársa.

A SoulFool Band jazz & blues zenekar 2012 őszén alakult Suba Attila blues-énekes kezdeményezésére. A zenekar energikus és fiatalos lendülettel robban a színpadra és egyedi hangzásvilággal varázsolja el a közönséget visszarepítve őket a 40-es 50-es évek Amerikájába. Feldolgozásaikban megszólalnak a jazz és blues legnagyobbjai, köztük Louis Armstrong, Lou Rawls, Ray Charles, Jimmy Witherspoon és Louis Jordan - tudtuk meg a fellépő együttesről.

A JAZZelj velünk címre keresztelt zenei program holnap (augusztus 17.) 20 órakor kezdődik a főtéren, az előrejelzések szerint az időjárás nem fogja megzavarni a remeknek ígérkező szabadtéri rendezvényt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-05 16:05:28

Megújul a ferences templom tetőszerkezete


ajánlott cikk főképe

2019-03-27 20:59:40

Kerékpárral, mopeddel, gépkocsival versenyeztek


ajánlott cikk főképe

2019-03-14 17:52:23

Máltai közgyűlés


ajánlott cikk főképe

2019-02-17 22:18:54

A kő lelke


PÁPA időjárás