Kézitábor a Weöresben


2018-08-17 13:29:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézitábor a Weöresben főképe
A Kilián DSE idén két turnusba várta a kézilabda sportág iránt érdeklődőket. Az első kézitábort július elején, a másodikat pedig augusztus harmadik hetében rendezték a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében. Ifjabb Koncz Sándortól, az egyesület vezetőjétől megtudtuk, napi három edzés, sok játék, kirándulás, Várkertfürdő látogatás is szerepelt a programban, a résztvevők pedig ajándékként táborpólót vehettek át.
- Az első táborra 40, a mostanira 28 kicsi és nagyobb gyerkőc jelentkezett, a közel 70 fős létszámmal meg vagyunk elégedve. Az öt nap során igyekeztünk változatos programokkal fenntartani a gyerekek figyelmét, szinte mindenkinek van kézilabdás múltja, a többség hozzánk jár edzésekre és vesz részt az utánpótlás bajnokságokban, de vannak olyanok is, akik itt szerették meg a sportágat és ősztől majd visszatérnek hozzánk. Főleg az egyéni képzésre helyeztük a fő hangsúlyt, ilyenkor van idő azokra az apróságokra felhívni a figyelmet, amikre év közben nincs lehetőség.
Az egyesület vezetője hozzátette, szeptember közepén kezdődnek az utánpótlás küzdelmek, a megyei felnőtt női pontvadászat mellett a DSE az U15-ös fiú-, az U14-es és U10-es lánybajnokságban is indít csapatot, sőt az U8 és U9-esek között is találkozhatunk majd pápai kézilabda-palántákkal.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:13:48

Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 21:51:56

A második félidőben kijött az osztálykülönbség