Masszív csapattal találkozik a Perutz


2018-08-17 13:42:17  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Masszív csapattal találkozik a Perutz főképe
A két forduló után egy győzelemmel és egy döntetlennel álló Dunaharaszti otthonában folytatja az NB III-as labdarúgó bajnokságot a szintén négypontos Perutz FC.
Két napig tartott a III. kerületi TVE elleni siker utáni ünneplés a csapatnál, hétfőtől ugyanis már az előttük álló feladatra koncentrálnak Rozmán Lászlóék. A pápaiak trénere néhány nappal az 5-2-es győzelem után is elismerően beszélt csapata teljesítményéről, ugyanakkor visszanézve a mérkőzés felvételét néhány kijavítandó hibára is felhívta játékosai figyelmét.
- Jó játékkal ki szerettük volna szolgálni a közönségünket, azt gondolom, mindkét törekvésünket siker koronázta. A mérkőzés felvételének megtekintése után kollégáimmal találtunk néhány dolgot, amin változtatnunk kell, de a játékosoknak igyekeztük a pozitívumokat kiemelni. Vasárnap jóval nehezebb dolgunk lesz, nem biztos, hogy megint öt gól fogunk rúgni, de mindent megteszünk majd ezért.
A hét utolsó napján az a Dunaharaszti lesz az ellenfél, mely az első játéknapon a Pénzügyőrt 3-1-re győzte le, a második körben pedig 1-1-es döntetlent ért el a Puskás II. otthonában, így csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul a Perutz mögé a tabellán. Rozmán mester a legutóbbi szezon 11. helyezettje ellen teljesen más mérkőzésre számít, mint a III. kerület ellen.
- Vasárnapi ellenfelünk régóta együtt játszó, masszív középcsapat. Megvan a kialakult játékrendszerük, ami ellen nagyon nehéz játszani. Türelmesen kell futballoznunk, meg kell próbálnunk megbontani a stabil védekezésüket, ugyanakkor figyelnünk kell a gyors és veszélyes ellentámadásaikra. A felálláson jelen állás szerint nem szeretnénk változtatni, a szerkezetben viszont lehetnek apróbb módosítások, akár meccs közben is.
A Perutz vezetőedzője elmondta, a második fordulóban sérülés miatt cserét kérő Császár Attila egészséges, így teljes kerettel utazhatnak a Dunaharaszti MTK sporttelepére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-11 10:36:53

Augusztus 2-án rajtolhat az NB III


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság