Perutz FC: Újabb idegenbeli pont


2018-08-19 20:05:24  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Dunaharaszti MTK  | 


Perutz FC: Újabb idegenbeli pont főképe
Három forduló után is őrzi veretlenségét a Perutz FC, mely Ménfőcsanak után Dunaharasztiból is ponttal tért haza.

Dunaharaszti MTK - Perutz FC 1-1 (1-0) Gsz.: Kovács ill. Havasi

Dunaharaszti: Gyatyel - Kovács, Farkas, Rétsági, Márton - Dallos, Mendebaba, Gacsal, Szalánszki (Vitányi 71) - Rusvay (Hegedűs 84), Bíró (Ferenczi 92), edző: Króner Péter. Perutz FC: Sánta - Bohner, Császár, Kozma (Füleki 46), Böröczky - Dóczi, Somogyi, Baldauf (Nagy T. 77), Vallejos, Iványi (Jurik 64) - Havasi, edző: Rozmán László.

Idei második idegenbeli találkozóján a fegyelmezett védekezéséről és gyors, veszélyes kontratámadásairól ismert masszív középcsapathoz, a Dunaharaszti MTK-hoz utazott Rozmán László együttese. A pápaiak trénere egy helyen változtatott a III. kerület elleni győztes csapathoz képest, a sérüléssel bajlódó Szabó Zsolt helyett Baldauf Konrád kezdett. Az első negyed óra végén hátrányba került a vendég csapat, egy kontratámadás végén Kovács Gergely lőtte ki a hosszút, és az eredmény a szünetig nem is változott. A második félidőben 25 percig őrizte előnyét a Dunaharaszti, a 70. percben aztán Havasi Dániel megszerezte második találatát pápai mezben, a támadó egy kapu előtti kavarodás végén helyezett a rövid sarokba. A fennmaradó húsz percben az eredmény nem változott, ami azt jelenti, hogy három forduló után is veretlen a pápai csapat, mérlege egy győzelem, két döntetlen.

Rozmán László: Elégedett nem vagyok, több volt ebben a meccsben, hiszen mi birtokoltuk többet a labdát. Azt kaptuk az ellenféltől, amit vártunk, szervezetten, zártan védekeztek, az első 45 percben nem is találtuk rajtuk a fogást, rossz felfogásban játszottunk, nagyon nem is volt helyzetünk, ráadásul mindjárt a mérkőzés elején egy elkerülhető szituációból hátrányba kerültünk. Fordulás után végig nyomás alatt tartottuk a hazaiakat, amiből egyenlíteni is tudtunk, sajnálom, hogy a győzelmet érő találatot nem sikerült megszereznünk. Hazai pályán a szomszédvár ellen szeretnénk folytatni jó sorozatunkat.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy az Ajka elleni jövő heti megyei rangadó kezdési időpontja két órával későbbre került, a derbin tehát a labda augusztus 25-én 17 óra helyett 19 órakor indul útjára.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-08 12:58:26

Véget ért a téli pihenő a Perutz FC számára


ajánlott cikk főképe

2019-03-16 11:53:37

Megyei rangadó következik


ajánlott cikk főképe

2019-03-10 18:43:00

Csalódást keltő játék és pontmentés


ajánlott cikk főképe

2018-12-12 10:59:14

Rozmán László: Csak előre tekintünk


PÁPA időjárás