Felkészülési versenyt rendez a Koko-Gym


2018-08-21 18:49:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülési versenyt rendez a Koko-Gym főképe
Az utánpótlás és felnőtt magyar bajnokságokra való felkészülés jegyében szeptember 15-én muaythai versenyt rendez a Városi Sportcsarnokban a Koko-Gym KSE - tudtuk meg az egyesület vezetőjétől, Korpics Gábortól.
A korábbi évekhez képest nyugodtabban telt a nyár a küzdősport egyesületnél, idén elmaradt a szokásos balatoni tábor is, de a legnagyobb melegben is mozogni vágyóknak heti két alkalommal volt lehetősége felkeresni az edzőtermet.
- A nyár nagy része pihenéssel telt, felnőtt versenyzőimmel családi, munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudtunk vállalni versenyt, igaz augusztusban nincs is erre nagyon lehetőség - mesélte Korpics Gábor. - Csökkentett edzésszámmal dolgoztunk, szeptembertől viszont visszaállunk a rendes kerékvágásba és a hónap közepén mindjárt egy nyílt muaythai kupával indulunk neki az ősznek, novemberben pedig a magyar bajnokságon szeretnénk kötelek közé lépni.
Az egyesület vezetője elmondta, a pápai erőpróba délben indul, és az érdeklődők 1000 forint ellenében a helyszínen is megtekinthetik a látványosnak ígérkező profi és amatőr meccseket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-27 19:38:46

Nyárfelező asztalitenisz verseny


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:03:55

Elmarad a városi kispályás bajnokság