Felkészülési versenyt rendez a Koko-Gym


2018-08-21 18:49:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülési versenyt rendez a Koko-Gym főképe
Az utánpótlás és felnőtt magyar bajnokságokra való felkészülés jegyében szeptember 15-én muaythai versenyt rendez a Városi Sportcsarnokban a Koko-Gym KSE - tudtuk meg az egyesület vezetőjétől, Korpics Gábortól.
A korábbi évekhez képest nyugodtabban telt a nyár a küzdősport egyesületnél, idén elmaradt a szokásos balatoni tábor is, de a legnagyobb melegben is mozogni vágyóknak heti két alkalommal volt lehetősége felkeresni az edzőtermet.
- A nyár nagy része pihenéssel telt, felnőtt versenyzőimmel családi, munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudtunk vállalni versenyt, igaz augusztusban nincs is erre nagyon lehetőség - mesélte Korpics Gábor. - Csökkentett edzésszámmal dolgoztunk, szeptembertől viszont visszaállunk a rendes kerékvágásba és a hónap közepén mindjárt egy nyílt muaythai kupával indulunk neki az ősznek, novemberben pedig a magyar bajnokságon szeretnénk kötelek közé lépni.
Az egyesület vezetője elmondta, a pápai erőpróba délben indul, és az érdeklődők 1000 forint ellenében a helyszínen is megtekinthetik a látványosnak ígérkező profi és amatőr meccseket.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-27 16:06:47

Az ETO volt a legjobb


ajánlott cikk főképe

2019-02-01 20:46:30

Pápán sem botlott az éllovas


ajánlott cikk főképe

2019-02-08 13:56:54

Venczel és Somogyi újra egy csapatban


ajánlott cikk főképe

2018-11-13 14:30:51

Kispályás díjkiosztó


PÁPA időjárás