Hét baleset, köztük két súlyos sérüléssel járó az elmúlt héten


2018-08-23 09:43:15  | cikk:  | 


Hét baleset, köztük két súlyos sérüléssel járó az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2018. augusztus 13. és 2018. augusztus 19. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hét közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Három ütközés lakott területen kívül, kettő Pápán, míg egy-egy eset Bakonytamásiban és Ugodon következett be. A balesetekben egy kerékpáros és egy gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett. A balesetekben részes járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholteszter két személynél mutatott pozitív értéket.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában a szabálytalan hátramenet, a jobbratartási kötelezettség elmulasztása és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet. Két gépkocsi vaddal ütközött.   

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a hátramenetet kellő körültekintéssel hajtsák végre, a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal közelítsék meg, hogy az ott áthaladó vagy átkelni kívánó gyalogosok számára meg tudják adni az elsőbbséget, továbbá szeszesital fogyasztását követően ne üljenek a volán mögé!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-26 13:22:47

Elvitte az autót, majd fának hajtott vele


Egy 53 éves balatonkenesei férfi betörte egy családi ház ablaküvegét, a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A nyomozás adatai alapján 2019. január 1-jére virradó éjszaka a szolgálatukat ellátó járőrök arra lettek figyelmesek, hogy Pápa belvárosában egy személy...

2019-01-04 10:58:21

Betörte az ablaküveget, a rendőrök elfogták


A rendőrségi toborzás, valamint a „Fókuszban a biztonság” című Veszprém megyei rendőrségi bűnmegelőzési program keretében 2019. február 14-én 10 órától 11 óráig a Pápa, Szabó Ervin utca 54. szám alatti körzeti megbízotti irodában, majd 2019. február 18-án 9 óra 30 perctől 10 óra...

2019-02-13 13:42:02

Toborzás és prevenció Pápán és Mezőlakon


ajánlott cikk főképe

2018-11-28 17:55:53

Képzés a Pápai járás polgárőreinek


PÁPA időjárás