Hét baleset, köztük két súlyos sérüléssel járó az elmúlt héten


2018-08-23 09:43:15  | cikk:  | 


Hét baleset, köztük két súlyos sérüléssel járó az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2018. augusztus 13. és 2018. augusztus 19. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hét közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Három ütközés lakott területen kívül, kettő Pápán, míg egy-egy eset Bakonytamásiban és Ugodon következett be. A balesetekben egy kerékpáros és egy gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett. A balesetekben részes járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholteszter két személynél mutatott pozitív értéket.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában a szabálytalan hátramenet, a jobbratartási kötelezettség elmulasztása és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet. Két gépkocsi vaddal ütközött.   

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a hátramenetet kellő körültekintéssel hajtsák végre, a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal közelítsék meg, hogy az ott áthaladó vagy átkelni kívánó gyalogosok számára meg tudják adni az elsőbbséget, továbbá szeszesital fogyasztását követően ne üljenek a volán mögé!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 41 éves nemesgörzsönyi lakossal szemben folytatott.

A járőrök 2020. május 8-án este Nemesgörzsöny egyik utcájában állítottak meg egy segédmotor-kerékpárt, és ellenőrizték annak vezetőjét. A 41 éves helyi...

2020-05-19 14:12:51

Ittasan vezetett a férfi a rendőrök elfogták


Íme, a rendőrség tanácsai, hogy ne váljon a csalók áldozatává.

Világszerte tapasztalható, hogy az új koronavírus által terjesztett járvány miatt a sebészeti maszkok és más orvosi segédeszközök iránt megnövekedett a kereslet, és egyre nehezebb ezek beszerzése. Ezzel párhuzamosan megjelentek...

2020-03-18 11:45:53

Vigyázat: csalók húznak hasznot az új koronavírus-helyzetből


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 10:14:32

Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 16:33:57

Rendőrkézre került a motortolvaj