Hét baleset, köztük két súlyos sérüléssel járó az elmúlt héten


2018-08-23 09:43:15  | cikk:  | 


Hét baleset, köztük két súlyos sérüléssel járó az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2018. augusztus 13. és 2018. augusztus 19. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hét közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Három ütközés lakott területen kívül, kettő Pápán, míg egy-egy eset Bakonytamásiban és Ugodon következett be. A balesetekben egy kerékpáros és egy gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett. A balesetekben részes járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholteszter két személynél mutatott pozitív értéket.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában a szabálytalan hátramenet, a jobbratartási kötelezettség elmulasztása és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet. Két gépkocsi vaddal ütközött.   

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a hátramenetet kellő körültekintéssel hajtsák végre, a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal közelítsék meg, hogy az ott áthaladó vagy átkelni kívánó gyalogosok számára meg tudják adni az elsőbbséget, továbbá szeszesital fogyasztását követően ne üljenek a volán mögé!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-21 14:54:55

Őrizetben a dohányboltban késsel fenyegető nő


A rendőrségi toborzás, valamint a „Fókuszban a biztonság” című Veszprém megyei bűnmegelőzési program keretében 2018. november 22-én 15 órától 16 óráig a pápai Jókai Mór Városi Könyvtárban (Pápa, Fapiac tér 14.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

A rendőrség...

2018-11-20 12:06:44

Toborzás és prevenció a könyvtárban


A karácsonyi készülődés időszakában egyre többen részesítik előnyben az internetes vásárlást. Annak érdekében, hogy ne érje jogsértés online vásárlás esetén, kérjük, fogadja meg a rendőrség alábbi tanácsait!

Az internetes vásárlásnak alapvetően két fajtája van: a webshopokban...

2018-12-13 14:11:14

Vásároljon online is biztonságosan!


ajánlott cikk főképe

2018-10-27 17:13:29

Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat