Ingyenes jogi tanácsadás a Fő téren


2018-08-23 18:09:44  | cikk: Babos Petra  | 


Ingyenes jogi tanácsadás a Fő téren főképe
A Magyar Iparszövetség szervezte meg az Európai Unió társfinanszírozásában működtetett „Közép-Dunántúli Jogpontok” elnevezésű GINOP projektben ma 8 és 16 óra között a JogÁSZ Napok című rendezvényt. A programnak a Fő tér adott otthont.
Dr. Hortobágyi Tibor ügyvéd elmondta, a JOGpontok kapcsán több területen adnak tanácsot az állampolgárok számára, főként munkajog, cégjog, TB, adójog területén.
-A programot a Magyar Iparszövetség szervezte, ők adták meg a helyszíneket nekünk, hogy hová menjünk. Elsősorban nagyobb városokban zajlanak a jogi tanácsadások, nemcsak nyilvános helyen, van állandó, ingyenes jogi tanácsadás is, Pápán dr. Kiss Valéria közreműködésével. A személyes jogi tanácsadáson túl van telefonos, internetes, chat-es, email-es tanácsadás is. Nagy örömünkre, minden területen sokan keresnek fel minket, a telefonos tanácsadás kapcsán elmondható, hogy folyamatos, úgymond „égnek” a vonalaink, rengetegen keresik a szakértőt. Természetesen fontos a személyes kapcsolat, hogy kialakuljon egyfajta bizalom az ügyvéd és az ügyfél között, de mégis sokan keresnek minket az interneten is. Elsősorban munkajoggal kapcsolatban keresnek, de vannak, akik a bérezéssel, a munkaidő és a társadalombiztosítási kérdésekkel - mondta az ügyvéd, aki hozzátette, már sok városban jártak az országban, rengeteget számít a jó helyszín megválasztása. Reméli, sok hasznos információval tudták ellátni a járókelőket.
A kitelepülésen négy ügyvéd vesz részt, akik jellemzően egy másik megyéből érkeznek.
A regionális és összehangolt JOGpontok projektek ingyenes jogi segítséget nyújtanak a munka világában és európai uniós támogatással valósulnak meg. A szolgáltatás 3 éven át - 2016. július 1-től 2019. június 30-ig - nyújt jogi segítséget.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-04 14:15:42

Kultúrreggelit szervezett a JMSZK az iskolák számára


ajánlott cikk főképe

2018-11-09 21:49:32

Márton-napi program a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2019-01-22 13:56:02

Óvodások látogatása az erkeles néprajzi teremben


ajánlott cikk főképe

2018-10-16 21:11:33

Előadás az e-cigarettáról a Mezőben