WTKA országos bajnokság: Négy pápai arany Budapesten


2010-05-19 12:08:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Május 15-én rendezték a WTKA (World Karate and Kick Boxing Association) országos bajnokságát, amelyen 10 klub több mint 100 indulója vett részt. A versenyen a Fighting Force SE öt versenyzővel képviseltette magát. Kasza László büszkén elevenítette fel a mérkőzéseket, hiszen tanítványai négy arany egy ezüst és egy bronzérmet gyűjtöttek be.
- Gárdai Ádám már az Európa kupán is szép teljesítményt nyújtott, most még jobban szerepelt, döntőbeli kick-boxos ellenfelének sajgó combbal kellett feladni a meccset, így Ádám jogosan ünnepelhette első országos bajnoki aranyát. Asztalos Bendegúznak ez volt az első felnőtt versenye, hiszen márciusban még juniorként szerzett Európa Kupa győzelmet. A döntőben egy kempo harcost sikerült legyőznie, így mérlege továbbra is makulátlan, ezúttal is aranyérem került a nyakába. Enyingi András kislánya születése óta némi időt kihagyott, de az utóbbi időben az edzésmunkája azt mutatta, hogy jó eséllyel indulhat az OB-n. A várt jó eredmény nem is maradt el, hiszen nagyon szép teljesítményt nyújtva ellenfelét is meglepően könnyedén, látványos bunyóval legyőzve szerezte meg az aranyérmet. Németh Tibor ezúttal egy kategóriában indult klubtársával, Horváth Lászlóval, mindegyikük kick-boxos ellenfelet legyőzve jutottak el a fináléba, ahol egymás ellen kellet megmérkőzniük. Taktika csata volt ez, hiszen az edzésekről ismerték egymás minden rezdülését, így nem tudták egymást meglepni. Nem is keltett meglepetést, hogy a bírák az összecsapás végén extra menetet rendeltek el, amit a Horvátnál 17 évvel fiatalabb Németh jobban bírt, így végül övé lett az arany-, Horváthé az ezüstérem. Az előbb említett Horváth László, még egy kategóriában, a kick-light kategóriában is leadta nevezését. Sajnos ide, a Németh elleni döntője után rögtön ringbe szólították, ideje nem volt pihenni, bár mindent megpróbált, nem tudott a döntőbe jutni, így az ezüst mellé szerzett egy bronzérmet is.
Az eredmények mellett újabb megtiszteltetés érte Kasza Lászlót, ugyanis az OB- n jelentette be Feja Tibor, a WTKA –Hungary magyarországi képviselője, hogy 2011-től a WTKA-Hungary 18 megyei képviselettel fog működni, melyek önállóan rendezik az országos bajnokság selejtezőit, ahonnan a győztesek bejutnak az országos döntőbe. A Veszprém megyei képviselet elnöki tisztére Kasza Lászlót kérték fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-14 13:39:56

Szoros küzdelemben maradt alul a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-09-22 17:25:32

Továbbjutott a Perutz a kupában


ajánlott cikk főképe

2019-12-04 17:53:46

Ovikéziseket látogatott meg a Mikulás


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 16:46:56

Nyárádra került a Takácsi kupa


PÁPA időjárás