Korlát készült a balesetveszély csökkentésére


2018-08-24 11:59:20  | cikk: HuHa  | 


Korlát készült a balesetveszély csökkentésére főképe
Ma reggel szerelte fel a láncos korlátokat a Városgondnokság a Fő utca Böröczky domb felőli végére a kockaköves útszakasz melletti járdához, hogy csökkentsék a balesetveszélyes helyzetek kialakulásának lehetőségét.Az egyik oldalon 6, a másikon 8 méteres védőkorlát készült

Az érintett szakasz közvetlen szomszédságában a Deák Ferenc utca meghosszabbításában ugyan van gyalogos-átkelőhely a gyógyszertár felé, ám sokan mégis az úttesten keresztben gyalogolnak át a túloldalra, ebből pedig könnyen lehet baleset. Eddig ugyan ilyen nem történt, és éppen ennek az állapotnak a megőrzéséért készült a korlát. Az egyik oldalon 4 oszloppal, 6 méter hosszan, a másik oldalon 9 oszloppal 8 méter hosszan akadályozza meg a korlát, hogy a gyalogosok, kerékpárosok a járdáról ott lépjenek az úttestre.
Úgy tűnik, a korlát sem akadályozza meg a szabálytalan közlekedést

Az első tapasztalatok nem túl bíztatók, a fotók elkészítésének néhány perce alatt három gyalogos is a szélső korlátot kikerülve szabálytalanul kelt át a kockakő burkolatos úttesten.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-06 08:51:27

Vigyázzunk rájuk!


ajánlott cikk főképe

2020-05-05 22:40:09

Megindult az élet a belvárosban


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 12:10:43

Frank Liu Kovásznát is támogatta védőfelszerelésekkel


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:21:48

Hétfőtől bezárnak az iskolák, az óvodákról, bölcsődékről az önkormányzatok döntenek