A máltai ifjúsági csoport nyárbúcsúztatója


2018-08-25 19:25:05  | cikk: pi-pa  | 


A máltai ifjúsági csoport nyárbúcsúztatója főképe
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja június végi önkéntes táborában résztvevő gyermekekből júliusban megalakult a szeretetszolgálat pápai ifjúsági csoportja. A péntekenként az Eötvös utcai Kultúr-Kuckóban tartott összejöveteleiken az egyéb elfoglaltságoktól függően 10-15 fiatal vesz részt rendszeresen. A csoport találkozóin sokat beszélgetnek, játszanak és különféle foglalkozásokon is részt vehetnek a tagok, így például a Kuckó őszi dekorációit is együtt készítették el. Emellett a fiatalok többsége a későbbiekben a szeretetszolgálat karitatív tevékenységébe is szeretne bekapcsolódni - tudtuk meg Nagy Judittól, a pápai csoport önkéntesétől.
Mivel a szünetnek hamarosan vége, és jövő héten már az évnyitókra készülnek a diákok, a szeretetszolgálat pápai csoportjának munkatársai nyárbúcsúztató rendezvényt szerveztek az ifjúsági csoportnak, melyre az önkéntes táborban segédkező felnőttek is meghívást kaptak. A pénteki programon elsőként fotókat vetítettek, melyekkel a tábor kedves, vicces és emlékezetes pillanatait elevenítették fel, majd egy vígjáték teremtett igazán jó hangulatot a Kultúr-Kuckóban. A nyárbúcsúztató résztvevői együtt ebédeltek, majd vidám játékkal zárták a rendezvényt.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Ifjúsági Csoportja jövő pénteken 10 órakor találkozik legközelebb, szeretettel várnak minden 12 év feletti fiatalt, aki csatlakozni szeretne a vidám közösséghez.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-15 14:28:57

A te országod. A te hangod - Nemzeti konzultáció a koronavírusról


ajánlott cikk főképe

2020-07-05 19:13:07

A holokauszt pápai áldozataira emlékeztek a zsinagógában


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 11:47:52

A reneszánsz zseni és kora - Dürer-kiállítás nyílik az Esterházy-kastélyban


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 14:20:02

Tartós élelmiszercsomagok a Máltai Szeretetszolgálattól