Őszi rajt a kispályás bajnokságban


2018-08-27 18:05:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Őszi rajt a kispályás bajnokságban főképe
Több mint két hónapos szünetet követően a héten ismét útjára indul a labda a városi kispályás labdarúgó bajnokság első-illetve másodosztályában.
A tavaszi szezon eredményei alapján mindkét osztályban izgalmas őszre van kilátás. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 2018. évi kiírás tavaszi idényét a hétcsapatos első osztályban a Valcon Sector FC 18 gyűjtött ponttal, 100 százalékos teljesítménnyel vezeti, a gárda a legtöbb gólt lőtte és a legkevesebbet kapta a mezőnyben. Mögötte öt ponttal lemaradva a Tókerti Betyárok alakulata áll (13 pont), a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Combragyöngék-Presztízs kollektívája állhatott fel, mely hat meccsen hét pontot gyűjtött.

A nyitóforduló párosításai:
Kiliáni Ördögök - Spartacus '98 Gk. Fc
Tókerti Betyárok - Valkon Sector
Sereghajtó Brigade - Combragyöngék Presztízs

A másodosztály jóval kiegyenlítettebb, a Concordia Trans hét meccsen csak egyszer botlott, ami elég volt az első helyhez (18 pont), második helyen két pontos hátrányban a Kertváros tartózkodik (16 pont), a dobogóra Nagygyimót csapata ért még oda (13 pont), de a 12 egységgel rendelkező Tökutolsónak sem kell lemondania dobogós álmairól.

A nyitóforduló párosításai:
Nagygyimót SE - Kertváros
Yanfeng - Concordia Trans
Tökutolsó FC - PIHA SC
K.L.B.K. - SAC

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:49:50

Munkába állt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor