Rendőrségi programok Nemesszalókon


2018-08-28 11:09:55  | cikk:  | 


Rendőrségi programok Nemesszalókon főképe
A pápai rendőrök közlekedési játékokkal és rendőrautó bemutatóval vettek részt a nemesszalóki testvér-települési találkozón.

A település központjában felállított rendőrségi standnál 2018. augusztus 25-én délután a közlekedésé volt a főszerep. A rendezvényre kilátogató fiatalok különböző mágneses játékok és kirakók segítségével ismerkedhettek meg az alapvető közlekedési jelzőtáblákkal és jelentésükkel, a kerékpár kötelező tartozékaival, valamint a kerékpáros biztonságát és láthatóságát segítő kiegészítőkkel. Az iskoláskorú gyermekek keresztrejtvény megoldásával mélyíthették el közlekedési ismereteiket, míg az óvodás korúak közlekedési szituációkat ábrázoló rajzokat színezhettek. A játékok mellett bárki beülhetett a rendőrautóba, valamint a felnőttek KRESZ tesztet tölthettek és bűnmegelőzési kiadványok közül választhattak.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök befejezték a nyomozást annak a 46 éves férfinak az ügyében, aki egy elvesztett bankkártyáról vett fel pénzt.

Ahogy arról korábban...

2020-07-08 15:46:45

Lezárt nyomozás: szájába gyűrte a pénzt a férfi mikor meglátta a rendőröket


ajánlott cikk főképe

2020-08-04 15:02:29

Rendezvény a megelőzés jegyében


A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 38 éves lovászpatonai lakost.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. június 15-én délután, hogy Lovászpatonán található boltjának pénztárgépéből az elmúlt hónapokban ismeretlen tettes összesen több mint százezer forint...

2020-06-17 11:32:20

Kasszából lopott pénzt a férfi, a rendőrök elfogták


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 38 éves karcagi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Az eljárás adatai alapján 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget, hogy az egyik pápai gyógyszertárba betörtek. A kiérkező rendőrök...

2020-04-08 13:29:56

Tetten érték a rendőrök a gyógyszertári tolvajt