Négy baleset az elmúlt héten


2018-08-28 15:08:37  | cikk:  | 


Négy baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2018. augusztus 20. és 2018. augusztus 26. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Három ütközés Pápán, egy pedig lakott területen kívül következett be. A balesetek közül egy járt személyi sérüléssel, amelynek során egy utas szenvedett könnyű sérülést.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az elsőbbség meg nem adása, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása és a jobbratartási kötelezettség elmulasztása játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmet arra, hogy 2018. szeptember 3-tól indul az új tanév, így hétfőtől a reggeli órákban megnövekedett gyalogos, kerékpáros és gépjármű forgalom várható az általános és középiskolák közelében. A balesetek elkerülése érdekében kérjük, hogy a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel közelítsék meg, tartózkodjanak a kézben tartott mobiltelefon használatától, továbbá a kerékpárok előzése során tartsanak legalább 1-1,5 méter oldaltávolságot!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-04 15:00:41

Balesetet okozott a kivilágítatlan lovas


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 38 éves karcagi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Az eljárás adatai alapján 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget, hogy az egyik pápai gyógyszertárba betörtek. A kiérkező rendőrök...

2020-04-08 13:29:56

Tetten érték a rendőrök a gyógyszertári tolvajt


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 éves békási férfit és egy 20 éves dabronyi nőt hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. július 1-jén kora délután, hogy pápai munkahelyének közös helyiségében hagyott mobiltelefonját ismeretlen tettes...

2020-07-03 07:37:49

Rendőrkézen a tolvajok


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 15:46:55

Zebrán ütötte el autójával a gyalogost a nő, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták