Búcsúztassuk zenével a nyarat!


2018-08-29 20:32:13  | cikk: ha  | 


Búcsúztassuk zenével a nyarat! főképe

Hagyomány, hogy Pápa Város Fúvószenekara könnyed hangulatú koncerttel búcsúztatja a nyarat. Idén sem lesz ez másként, augusztus 31-én 20 órakor kezdődő programjukra szeretettel várnak minden érdeklődőt. A koncerttel mozgalmas nyárnak int búcsút a zenekar, hisz a Játékfesztivállal számukra is beindul a szezon, egymást érik a felépések. Ebben az esztendőben muzsikáltak először a zsinagógában, a Múzeumok éjszakáján hosszú sor kígyózott az épület előtt, hisz sokan részesei akartak lenni az élménynek. Vidéken is mindig szeretettel látják a zenekart, így jártak például Farkasgyepűn és Nemesszalókon is. Nagy siker volt a nyári nemzetközi fúvós fesztivál, a vendégek és a pápaiak is hatalmas tapsot kaptak a koncertek után.

A mozgalmas nyarat vidám koncerttel zárják. Pénteken este átadják az idei örökös és a tiszteletbeli tag díjat, de a főszereplő a zene lesz: hazai és külföldi slágerek, filmzenék segítenek abban, hogy jókedvűen búcsúztassuk a pihenés, a meleg, a kikapcsolódás időszakát. A koncertet eső esetén is megtartja a zenekar, akkor a Városháza aulájában muzsikálnak. Mógor-Schmidt Katalin egyesületi elnök felhívta a figyelmet arra, hogy oda mindössze száz fő fér be. De természetesen reménykednek abban, hogy ezúttal az időjárás is velük lesz és a hagyományos helyszínen, az Esterházy-kastély előtt zenélhetnek augusztus 31-én. A rendezvény ingyenes, szeretettel invitálják a zenekedvelőket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-16 17:45:36

Ismét közlekedik a városnéző kisvonat


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 15:40:36

A háziorvosi és az ügyeleti rendelők ajtói is zárva vannak


ajánlott cikk főképe

2020-06-20 21:24:02

Kétnapos nemzetközi kutyakiállítás Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-05-01 14:05:33

A Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttes volt a meglepetés koncert fellépője