Esélyesként javítana a Perutz FC


2018-08-31 09:34:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Esélyesként javítana a Perutz FC főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság ötödik fordulójában a győzelem nélkül álló Pénzügyőr otthonában feledtetné az Ajka elleni fájó fiaskót a Perutz FC.

Bosszantó vereséget szenvedett az Ajka elleni megyei rangadón a pápai alakulat, mely a játék összképe alapján legalább egy pontra rászolgált volna. Iványi Martin találatával a sárga-kékek szereztek vezetést, majd még az első félidőben Oláh egyenlített. A derbi a 92. percben dőlt el, Sánta András és Kozma Máté hozta szinte kihagyhatatlan helyzetbe a csereként pályára lépő Horváth Pétert, aki élt is a lehetőséggel.
- Néhány nappal a mérkőzés után is hasonlóan vélekedek a látottakról, mint a lefújás után - mondta a felvételek megtekintése után Rozmán László. - Sajnos a hosszabbításban nemcsak a kapusunk, hanem a védőnk is hibázott, nem vette észre az érkező játékost, ettől függetlenül összességében voltak nagyon jó periódusai a csapatnak, ahogy az Ajkának is, ezért mondom most is azt, hogy a döntetlen talán igazságosabb lett volna.
A Perutz edzője elmondta, a videózás során igyekezték a játékosok figyelmét a pozitívumokra felhívni, a balszerencsés szituációról nem esett szó. - Mindenkinek profi a hozzáállása, tudja mi a dolga, és biztos vagyok benne, hogy már mindenki az előtte álló feladatra koncentrál.
Szeptember 2-án a nyeretlen, mindössze egy ponttal rendelkező Pénzügyőr SE gárdájához utazik a Perutz, az idei forma alapján egyértelműen a pápaiak az esélyesek.
- Kiegyensúlyozott a bajnokság és minden mérkőzés nehéz, ennek ellenére azt gondolom, hogy esélyesként érkezünk, remélem úgy is fogunk játszani - bizakodott a Perutz FC vezetőedzője.

A találkozó szeptember 2-án Görög Márió sípszavára 16 órakor kezdődik.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-16 14:22:27

Ismét a katonák sikerét hozta a Télutó Kupa


ajánlott cikk főképe

2019-02-22 13:53:27

Korpics Gábor befejezi


ajánlott cikk főképe

2018-12-12 10:59:14

Rozmán László: Csak előre tekintünk


ajánlott cikk főképe

2018-10-20 14:55:21

Játékos sportvetélkedő a judokáknak


PÁPA időjárás