Gumiabroncsokat és felniket lopott


2018-09-01 10:05:07  | cikk:  | 


Gumiabroncsokat és felniket lopott  főképe
Több százezer forint értékben lopott el gumiabroncsokat és felniket egy gércei férfi Pápán. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A sértett 2018. július 30-án reggel értesítette a rendőrséget arról, hogy a tulajdonában levő autókereskedés udvarának drótkerítését ismeretlenek megbontották, majd a telephelyről több százezer forint értékben loptak el gumiabroncsokat, valamint lemez- és alufelniket.

A pápai nyomozók az adatgyűjtés eredményeként 2018. augusztus 29-én délelőtt gyanúsítottként hallgattak ki egy 36 éves gércei lakost. A férfi elismerte, hogy 2018. július utolsó napjaiban megjelent az autókereskedésnél, kivágta annak drótkerítését, és több garnitúra gumiabroncsot, valamint felniket tulajdonított el onnan. A lopott tárgyakat tovább értékesítette. 

A férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet

A határvadász toborzás keretében 2018. október 25-én 8 óra 30 perctől 9 óra 30 percig a Pápa, Szabó Ervin utca 54. szám alatti körzet megbízotti irodában várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

A rendőrség munkatára a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről,...

2018-10-24 14:18:04

Toborzás a Szabó Ervin utcai körzeti megbízotti irodában


ajánlott cikk főképe

2019-02-19 14:05:36

Az idősek biztonságáért Mezőlakon


A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékot hirdet a „Látni és látszani 2018 - egymásért” országos közlekedésbiztonsági kampány keretében.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehet részt, aki az akció ideje alatt...

2018-11-13 10:22:18

Ellenőriztesse gépkocsiját és látását ingyen, majd nyerjen!


ajánlott cikk főképe

2018-12-20 09:17:37

Biztonságban az ünnepek előtt


PÁPA időjárás