Gumiabroncsokat és felniket lopott


2018-09-01 10:05:07  | cikk:  | 


Gumiabroncsokat és felniket lopott  főképe
Több százezer forint értékben lopott el gumiabroncsokat és felniket egy gércei férfi Pápán. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A sértett 2018. július 30-án reggel értesítette a rendőrséget arról, hogy a tulajdonában levő autókereskedés udvarának drótkerítését ismeretlenek megbontották, majd a telephelyről több százezer forint értékben loptak el gumiabroncsokat, valamint lemez- és alufelniket.

A pápai nyomozók az adatgyűjtés eredményeként 2018. augusztus 29-én délelőtt gyanúsítottként hallgattak ki egy 36 éves gércei lakost. A férfi elismerte, hogy 2018. július utolsó napjaiban megjelent az autókereskedésnél, kivágta annak drótkerítését, és több garnitúra gumiabroncsot, valamint felniket tulajdonított el onnan. A lopott tárgyakat tovább értékesítette. 

A férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás egy 28 éves szili férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A nyomozás adatai szerint a pápai rendőrök 2018. szeptember 8-án éjjel Pápa egyik utcájában megállítottak egy személygépkocsit és igazoltatták...

2019-06-03 08:46:36

Kábítószert fogyasztott


ajánlott cikk főképe

2019-03-05 14:26:42

„Védd magad okosan”  bűnmegelőzési vetélkedő Pápán


A Pápai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési vetélkedőt szervez háromfős családi csapatok számára.

A vetélkedő célja a lakosság prevenciós ismereteinek bővítése és elmélyítése egy játékos vetélkedő formájában. 

A csapatokat kizárólag egy nagyszülő, egy szülő és...

2019-03-14 13:57:39

Meghívó bűnmegelőzési vetélkedőre


Eltiltás hatálya alatt vezetett egy férfi, a pápai rendőrök őrizetbe vették.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. március 7-én 13 óra 45 perc körül a Vaszar és Takácsi településeket összekötő úton igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 42 éves férfit. Az intézkedés...

2019-03-08 09:17:21

Jogosítványa nem volt és eltiltották, mégis vezetett


PÁPA időjárás