Gumiabroncsokat és felniket lopott


2018-09-01 10:05:07  | cikk:  | 


Gumiabroncsokat és felniket lopott  főképe
Több százezer forint értékben lopott el gumiabroncsokat és felniket egy gércei férfi Pápán. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A sértett 2018. július 30-án reggel értesítette a rendőrséget arról, hogy a tulajdonában levő autókereskedés udvarának drótkerítését ismeretlenek megbontották, majd a telephelyről több százezer forint értékben loptak el gumiabroncsokat, valamint lemez- és alufelniket.

A pápai nyomozók az adatgyűjtés eredményeként 2018. augusztus 29-én délelőtt gyanúsítottként hallgattak ki egy 36 éves gércei lakost. A férfi elismerte, hogy 2018. július utolsó napjaiban megjelent az autókereskedésnél, kivágta annak drótkerítését, és több garnitúra gumiabroncsot, valamint felniket tulajdonított el onnan. A lopott tárgyakat tovább értékesítette. 

A férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A novemberi hol télies, hol tavaszias, hol őszies időjárási körülmények különös figyelmet igényelnek a járművezetőktől. A legtöbb problémát a változó tapadó-képességgel rendelkező útburkolat, valamint a változó látási viszonyok okozzák. Ezért lényeges, hogy minden járművezető megfelelően...

2018-11-15 10:05:21

Előzzük meg a baleseteket!


ajánlott cikk főképe

2018-09-24 16:35:39

Iskolarendőr foglalkozás Lovászpatonán


ajánlott cikk főképe

2018-09-14 14:50:19

Edward nap


Egy italautomata mellett felejtett női táska ellopása miatt indult nyomozás vizsgálatát fejezték be egy marcalgergelyi nővel szemben a pápai rendőrök.

A nyomozás adatai szerint egy 29 éves marcalgergelyi nő 2018. június 8-án délután megjelent az egyik pápai áruházban, ahol az előterében...

2018-10-29 09:09:18

Női táskát lopott