Folytatják a MIG-21-es emlékmű építését


2018-09-03 16:14:05  | cikk: HuHa  | 


Folytatják a MIG-21-es emlékmű építését főképe
Nem sokkal ezelőtt megérkezett az a kamion a Celli úti körforgalomba, mely a MIG21-es emlékmű felépítményének zsaluzatát és annak állványzatát szállította a helyszínre a munkák folytatásához. A kellékeket egy hatalmas daruval emelték le a járműről.
Ha az időjárás engedi holnaptól folytatódik a munka a körforgalomban, az alapzatra építik a 8 méter magas íves látszóbeton szerkezetet, melyen a vadászgépet elhelyezik.

Képek:


Címkék: mig21
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet