Növendékverseny


2010-05-19 22:51:23  | cikk: Tóth Tamara  | 


A Bartók Béla Zeneiskola B- tagozatos növendékei az év végi vizsga mellett koncerten is bemutatják tudásukat. Ebben a tanévben ma és holnap két koncerten 32 diák muzsikálását hallgathatják meg az érdeklődők a zeneiskola dísztermében. Ma 14 tanuló mutatta be, mennyit fejlődött az év során.

A második zeneiskolai osztály után B- tagozaton, magasabb óraszámban, heti kétszer 45 percben tanulhatnak a legtehetségesebb, illetve a zenei pálya választását fontolgató növendékek. Ők nagyobb elvárással, gyorsabb, színvonalasabb munkával folytatják tanulmányaikat. Az utolsó két évben heti 30 percben zongorát is tanulhatnak kötelező tárgyként a más hangszeresek, ők az ügyesebb, tehetségesebb, szorgalmasabb gyerekek - tudtuk meg Falaki Csaba igazgatótól.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet