Késeket és fagyasztott húst lopott, a rendőrök elfogták


2018-09-05 09:13:53  | cikk:  | 


Késeket és fagyasztott húst lopott, a rendőrök elfogták főképe
Egy használaton kívüli vendéglőbe tört be Ugodon egy 55 éves helyi férfi, lopás bűntett elkövetése miatt büntetőeljárás indult ellene.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2018. augusztus 16-ára virradó éjszaka egy korábban vendéglőként üzemelő épületbe ismeretlen tettes betört és onnan fagyasztott húsokat, valamint késeket tulajdonított el közel százezer forint értékben.

A rendőrök - Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós, Varga Csaba rendőr zászlós és Hegyi Roland rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottak - 2018. szeptember 3-án 12 óra körül otthonában igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 55 éves helyi lakost. Ezt követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a férfi lakásán megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított késeket, és még aznap visszaadták azokat a tulajdonosnak.

Az ugodi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás egy 20 éves férfi és egy 18 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai férfi és 18 éves ajkai társa 2018. augusztus 31-én délután bementek az egyik pápai áruházba,...

2018-09-14 11:47:39

Üzletszerűen loptak


ajánlott cikk főképe

2018-10-08 11:21:46

Középpontban a szépkorúak biztonsága


Közokirat-hamisítás bűntette miatt indult nyomozás egy 29 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján egy 29 éves pápai lakos 2018. szeptember 12-én álláshirdetésre jelentkezett egy csóti székhelyű céghez. A...

2019-01-21 14:57:22

Egyetemi oklevelet készített magának, lebukott


ajánlott cikk főképe

2018-09-01 10:05:07

Gumiabroncsokat és felniket lopott