Késeket és fagyasztott húst lopott, a rendőrök elfogták


2018-09-05 09:13:53  | cikk:  | 


Késeket és fagyasztott húst lopott, a rendőrök elfogták főképe
Egy használaton kívüli vendéglőbe tört be Ugodon egy 55 éves helyi férfi, lopás bűntett elkövetése miatt büntetőeljárás indult ellene.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2018. augusztus 16-ára virradó éjszaka egy korábban vendéglőként üzemelő épületbe ismeretlen tettes betört és onnan fagyasztott húsokat, valamint késeket tulajdonított el közel százezer forint értékben.

A rendőrök - Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós, Varga Csaba rendőr zászlós és Hegyi Roland rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottak - 2018. szeptember 3-án 12 óra körül otthonában igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 55 éves helyi lakost. Ezt követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a férfi lakásán megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított késeket, és még aznap visszaadták azokat a tulajdonosnak.

Az ugodi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-28 13:03:00

Fontos tudnivalók a pirotechnikai termékek felhasználásáról


Hamis név megadásával akarta félrevezetni a rendőröket egy körözés alatt álló szombathelyi férfi.  

A járőrök 2019. február 20-án 20 óra 20 perckor Pápa belterületén igazoltattak egy férfit. A rendőrök kérésére az igazoltatott személy semmilyen fényképes igazolványt nem tudott...

2019-02-21 11:08:42

Hamis adatokat adott meg és elzárás miatt körözték


ajánlott cikk főképe

2018-12-09 18:32:50

Mikulás napi közlekedési akció Pápán


A karácsonyi készülődés időszakában egyre többen részesítik előnyben az internetes vásárlást. Annak érdekében, hogy ne érje jogsértés online vásárlás esetén, kérjük, fogadja meg a rendőrség alábbi tanácsait!

Az internetes vásárlásnak alapvetően két fajtája van: a webshopokban...

2018-12-13 14:11:14

Vásároljon online is biztonságosan!


PÁPA időjárás