Késeket és fagyasztott húst lopott, a rendőrök elfogták


2018-09-05 09:13:53  | cikk:  | 


Késeket és fagyasztott húst lopott, a rendőrök elfogták főképe
Egy használaton kívüli vendéglőbe tört be Ugodon egy 55 éves helyi férfi, lopás bűntett elkövetése miatt büntetőeljárás indult ellene.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2018. augusztus 16-ára virradó éjszaka egy korábban vendéglőként üzemelő épületbe ismeretlen tettes betört és onnan fagyasztott húsokat, valamint késeket tulajdonított el közel százezer forint értékben.

A rendőrök - Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós, Varga Csaba rendőr zászlós és Hegyi Roland rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottak - 2018. szeptember 3-án 12 óra körül otthonában igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 55 éves helyi lakost. Ezt követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a férfi lakásán megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított késeket, és még aznap visszaadták azokat a tulajdonosnak.

Az ugodi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság 2018. augusztus 4-én délután toborzással, közlekedési játékokkal várja az érdeklődőket a pápai Tókerti Városrészi Napon.

A Spartacus Sportpályán 15 órától kialakított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési...

2018-08-01 09:27:43

Rendőrségi meghívó a Tókerti Városrészi Napra


Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves pápai nő ellen.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2018. augusztus 23-án, hogy aznap délután Pápa belvárosában egy ismeretlen nő megszólította, majd minden előzmény nélkül bántalmazni kezdte. Az adatgyűjtés eredményeként...

2018-09-05 14:50:33

Bántalmazott egy járókelőt, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2018-07-13 16:05:44

A nyaralók biztonságáért


ajánlott cikk főképe

2018-06-18 09:13:27

Egy jelzőtábla rongálóját keresi a rendőrség