Elkezdődtek az ovis judo edzések


2018-09-06 21:10:22  | cikk: Babos Petra  | 


Elkezdődtek az ovis judo edzések főképe
Az ősz beköszöntével elkezdődtek a judo edzések a Pápai Küzdősport Centrumban a Pápai Judo Akadémia szervezésében. Hírportálunk csütörtök délután az ovi-és a mini judo edzéseken járt, ahol a gyerekek nagy örömmel ugráltak, edzettek a tatamin.
Mezei Csaba, a Pápai Judo Akadémia vezetőedzője elmondta, a Pápai Judo Akadémia 3 éves kortól egészen a felnőttkor végéig tart edzéseket. Az ovi judo edzések 3-6 éves kor közötti gyerekek részvételével zajlik, a mini judósok 6 és 10 év közötti apróságok.
-Nagy örömünkre idén is sokan jelentkeztek az ovijudós foglalkozásokra, összesen 30-40 gyerek. A mini judo csoportunk az egyik büszkeségünk, mivel tavaly tizenöt fővel indítottunk, s most már több mint húszan vannak. Az ovi judo főként a játékról, a mozgás, a sport megszerettetéséről szól, míg a mini judo az a judo előszobája, itt már rendes judo ruhában, judo technikákat tanulnak, s közben felkészítjük őket a versenyzésre is- emelte ki Mezei Csaba, majd hozzáfűzte, nemrégiben egyensúlyozó korongokat vásároltak, ami az egyensúlyérzéküket kiválóan fejleszti. Tapasztalatunk szerint ugyanis komoly kihívást jelent a gyerekeknek, de még a felnőttnek is néha, hogy ezeken végig menjenek, úgy hogy nem lépnek le róla.
A foglalkozásokat kedden és csütörtökön tartják.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-14 22:16:47

Az év para-sportolója: Gelencsér Róbert!


ajánlott cikk főképe

2019-01-08 13:50:31

Az Év sportolója gála: Gelencsér Róbert a legjobb 10 között


ajánlott cikk főképe

2018-12-11 15:38:49

Véget ért a serdülő bajnokság


ajánlott cikk főképe

2018-10-18 20:16:30

Győzelemmel búcsúzott az U19


PÁPA időjárás