Kovásznára utazott az ÉDÁSZ zenekar


2018-09-08 13:46:03  | cikk: HuHa  | 


Kovásznára utazott az ÉDÁSZ zenekar főképe
Az idei évben egy rockzenei banda képviseli Pápa városát erdélyi testvérvárosunkban, Kovásznán, a városnapokon. Az önkormányzat minden évben meghívást kap a négynapos programra, a képviselőkből, köztisztviselőkből, intézményvezetőkből álló hivatalos delegáció mellett pedig mindig egy-egy fellépő csoport is utazik a rendezvényre.

-Kovásznai barátaink minden évben meghívják városunkat a Kovásznai Városnapokra és a meghívás mindig egy fellépő csoportnak is szól, melynek műsora beilleszkedik az ottani rendezvénybe. A klasszikus művészeti csoportok közül már mindenki fellépett az erdélyi városban, tavaly és az idén pedig olyan helyi zenekaroknak adtunk lehetőséget, akiknek fontos lehet egy ilyen szereplés. A múlt évben a Mennydörgő Madár utazott, most pedig az ÉDÁSZ zenekar lesz részese a műsornak - mondta el a programról Áldozó Tamás polgármester, hozzátéve, a kovásznaiak mindig nagy gondossággal fogadják a pápai vendégeket, nagyon készülnek rájuk és a zenekar vélhetően sokezer ember előtt kiváló hangulatú rendezvényen zenél majd.
-Ez azért is fontos, mert a zenekar új kapcsolatokat építhet a partnervárosban, Pápa pedig újabb arcát tudja megmutatni Kovásznának. Azt már ismerik az ott élők, hogy kiváló néptáncosaink vannak és nagyszerű fúvószenekarunk, a Pápai Musical Stúdió is nagyon sokszor fellépett a városnapokon, most pedig egy másik csapatot is megismerhetnek Pápáról.

Az AC/DC dalokat játszó ÉDÁSZ tegnap délután indult a hosszú útra, nagyon készültek az erdélyi koncertre. Ács Bódog, a zenekar vezetője, ritmusgitárosa arról mesélt, először utaznak Kovásznára.
-Nagy várakozással tekintünk az út elé és szeretnénk egy nagyon jó koncertet adni. Az AC/DC dalai közül a legpopulárisabb, legismertebb dalokat játszuk majd, hiszen ezzel lehet megmozgatni a közönséget - fogalmazott.
A csapat ma éjfélkor lép a Kovásznai Városnapok színpadára és a zenekar igazi rockhangulatot ígér az erdélyi testvérvárosban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-25 19:43:31

Játékos feladatok a Vajda Márta-napon


ajánlott cikk főképe

2019-03-27 22:08:22

Nemzetiségi oktatás és emelt matematika a Munkácsyban


ajánlott cikk főképe

2019-04-01 21:41:56

Szépkiejtésből versenyeztek angol nyelven a Petőfiben


ajánlott cikk főképe

2019-04-27 19:15:40

Szakmai programok az Agrárexpón


PÁPA időjárás